سرور مجازی
اخبار آی تیتکنولوژیفناوری

کارشناسان درباره کاهش میلیونی جمعیت زنان در سال‌های آینده هشدار می‌دهند

از دهه ۱۹۷۰، سقط جنین بر پایه جنسیت در کشورهایی مانند چین و هند باعث شده که بین ۲۳ تا ۴۵ میلیون زن به دنیا نیایند. تحقیق جدید دانشمندان پیش‌بینی می‌کند که تا سال ۲۰۳۰، ۴.۷ میلیون نوزاد دختر دیگر نیز در این کشورها از دست خواهد رفت که این موضوع نسبت جنسیتی زنان را به خطر می‌اندازد.

در این تحقیق از داده‌های ۳.۲۶ میلیارد پرونده تولد از ۲۰۴ کشور دنیا استفاده شده و دانشمندان اعلام کرده‌اند نسبت جنسیتی ۱۲ کشور جهان در خطر و ۱۷ کشور دیگر در معرض آن قرار دارد. البته در این دوازده کشور و به ویژه در کشورهای چین و هند، علائم بهبود دیده شده است. طبق گفته آن‌ها، ۹۵ درصد از کل زایمان‌های از دست رفته فعلی در این کشورها رخ می‌دهد.

علاوه بر این، پیش‌بینی شده تا سال ۲۱۰۰ این کشورها ۵.۷ میلیون از زنان خود را به همین دلایل از دست خواهند داد. تعداد زیاد عنوان شده، می‌تواند پیامد‌ها فرهنگی و اجتماعی بسیار تاثیرگذاری در جهان ایجاد کند.

در چین و هند، هم اکنون تعداد مردان بسیار بیشتر (بیش از ۷۰ میلیون نفر) از زنان است. در این کشورها فشار ازدواج منجر به افزایش نگران‌کننده تنهایی، خشونت و قاچاق زنان شده است. البته در سال‌های اخیر، عدم تعادل جنسیتی هر دو کشور کاهش یافته است، زیرا مقامات دولتی برای قانون سقط جنین بر پایه جنسیت محدودیت‌هایی اعمال کرده‌اند.

اما مشخص است که باید کارهای بیشتری صورت بگیرد. تیم تحقیقاتی عنوان می‌کند اگر سایر کشورهایی مانند نیجریه، پاکستان، مصر و افغانستان نیز درگیر چنین چالشی شوند، ۲۲ میلیون زن دیگر را تا سال ۲۱۰۰ از دست خواهیم داد. البته باید عنوان کرد تمام موارد اشاره شده بر اساس فرضیات دانشمندان به وجود آمده اما با افزایش سقط جنین در سراسر جهان و همچنین تبعیض جنسیتی در برخی کشورها، دور از ذهن به نظر نمی‌رسد.

محققان علاوه بر این موضوع، کودک کشی و مراقبت‌های بهداشتی نامناسب را نیز مسئول کاهش جمعیت زنان در سال‌های پیش رو می‌دانند.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا