سرور مجازی
اقتصادی

افزایش ابتلا به تب کریمه کنگو

به گزارش دیتاسنتر من، سازمان دامپزشکی کشور از افزایش ابتلا به این بیماری طی روزهای اخیر خبر داد. اما جزئیات آن چیست؟

مهر به نقل از سازمان دامپزشکی کشور نوشت، امین اسدی گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون پنج نفر مبتلا به تب کریمه کنگو شناسایی شده‌اند که یک نفر فوت شده است.

وی اضافه کرد: شرایط پیشگیری و درمان بیماری تب کریمه کنگو در کشور مهیا است ضمن اینکه تب کریمه کنگو بین انسان و دام مشترک است و در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی، انسان مبتلا خواهد شد.

اسدی از مردم خواست توصیه‌های سازمان دامپزشکی را در این زمینه جدی بگیرند و تصریح کرد: این بیماری با رعایت چند اصول ساده بهداشتی رو به افزایش نخواهد رفت که به شرح ذیل است.

۱- حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دام‌ها و سمپاشی و ضدعفونی نمودن اماکن دامی طبق نظر دامپزشکی.

۲- خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام.

۳- خودداری از تماس غشاهای مخاطی بدن (نظیر چشم و دهان) با ترشحات و خون دام آلوده.

۴- خودداری از کشتار دام در محلهای غیر مجاز.

۵- تهیه گوشت مورد نیاز از محلهای مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی.

۶- نگهداری گوشت تازه دام به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۲ تا ۴ درجه سانتیگراد.(دمای یخچال)

۷- روش‌های حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدن دستکش ، لباس بلند ، چکمه ، ماسک و عینک).

۸- اجتناب از خوردن جگر خام ونیم پخته.

۹- ویروس در برابر حرارت حساس است لذا پختن گوشت باعث از بین رفتن ویروس می‌شود.

۱۰- در صورت ایجاد هرگونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و با بروز علائم بیماری، سریعاً به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه نمائید.

مجله خبری mydtc

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا