سرور مجازی
فضای مجازی

اونی که خوندی «رجز» نبود، «موشک نقطه‌زن» بود!

چند روز پیش همزمان با شب چهارم ماه محرم، میثم مطیعی،  مداح و ذاکر شناخته شده اهل بیت، رجز حماسی و ضدصهیونیستی را در هیئت عزاداری حسینی خواند که طی روزهای اخیر واکنش‌های زیادی را به همراه داشته و حسابی در فضای مجازی جنجال برانگیز شده است.

میثم مطیعی در این رجزخوانی که به رجز حماسی «الله اکبر، خامنه‌ای رهبر» معروف شده، از به میدان آمدن رهروان سردار سلیمانی و شهدای اسلام و  پایان کار رژیم صهیونیستی می‎گوید و عزاداران حسینی نیز در اجرای این قطعه او را همراهی می‌کنند.

مطیعی این رجزخوانی را در صفحه اینستاگرام خود هم منتشر کرد و پس از دست به دست و پربازدید شدن آن در رسانه‌ها، اتفاقی که با توجه به سوابق این شبکه اجتماعی در واکنش به محتوای ضدصهیونیستی انتظارش می‌رفت افتاد. اینستاگرام برخلاف ادعاهایی که در آزادی بیان و انتشار محتوا دارد، در اقدامی حمایتگرانه از رژیم صهیونیستی صفحه اینستاگرامی میثم مطیعی با حدود یک میلیون دنبال کننده را حذف کرد. اما ماجرا به همین‌جا ختم نشد و صفحه 200 هزار نفری مطیعی نیز در ادامه توسط اینستاگرام بسته شد.

پس از این اتفاق، شبکه سه سیما در حمایت از اثر حماسی تولید شده و در پاسخ به اقدام سرکوبگرانه اینستاگرام و حامیانش، اعلام کرد که این قطعه به مدت یک هفته هر شب ساعت 21:25 دقیقه بر روی آنتن این شبکه تلویزیونی می‌رود.

در چند روز گذشته انتشار این قطعه، واکنش اینستاگرام به آن و حمایت داخلی از آن مورد توجه و نقد بسیاری از فعالان فضای مجازی قرار گرفته و کاربران با اشاره به موثر و قابل اهمیت بودن این موضوع، توئیت‌هایی را در صفحه‌های خود به اشتراک گذاشتند که در ادامه تعدادی از آن‌ها را مشاهده می‌کنید.

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

این اولین بار نیست که شبکه اجتماعی اینستاگرام در مقابل محتوای دینی، مذهبی و سیاسی، خصمانه عمل می‌کند و محتوای منتشرشده یا عوامل انتشاردهنده را مسدود می‌کند. اینستاگرام بیش از هروقت دیگری در دی ماه سال 98 پس از شهادت سردار سلیمانی، روی دیگر خود را نشان داد و هر محتوای مربوطه با حاج قاسم را حذف و صفحات بسیاری از کاربران را مسدود کرد.

/

/

/

پس از شهادت محسن فخری‌زاده، دانشمند هسته‌ای کشور نیز شاهد حذف پست و استوری‌های مرتبط با این شهید بودیم که صدای بسیاری از کاربران را درآورده بود. مسدودیت محتوای مربوط با نادر طالب‎‌زاده، مستندساز انقلابی کشور پس از درگذشتش، مسدودیت هشتگ پویش “پرچم افتخار” که در دهه فجر از سوی سایت رهبری راه اندازی شده بود، بستن صفحه مرتبط با بنیانگذار انقلاب، امام خمینی (ره) از دیگر اقدامات اینچنینی اینستاگرام در چند ماه اخیر بوده است.

/

/

/

/

/

/

این دست از واکنش‌ها تنها به شبکه اجتماعی اینستاگرام ختم نمی‎شود و توئیتر نیز در اقدامی مشابه مدتی پیش صفحه منتسب به رهبر انقلاب، آیت‌الله خامنه‌ای را از دسترس خارج کرده بود.

کاربران شبکه‌های اجتماعی علاوه بر واکنش به این اقدامات و محکوم کردن آن، نیاز به یک شبکه اجتماعی قوی داخلی را نیز یادآور شدند.

 

دیتاسنتر من فضای مجازی اخبار داغ فضای مجازی

مجله خبری دیتاسنتر من

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا