سرور مجازی
اقتصادی

جنگ اوکراین و روسیه کی به پایان می‌رسد؟

به گزارش دیتاسنتر من، به نقل از اقتصادنیوز، مشاور رئیس جمهور اوکراین در شرایطی پیش بینی کرده دو تا شش ماه آتی به پایان می رسد که فرماندار لوهانسک ادعا کرده نیروهای اوکراینی ۲۰ درصد از اراضی از دست رفته در سیورودونتسک را پس گرفته‌اند.

هشدار مجدد نسبت به دادن امتیازات ارضی به روسیه

بنا بر گزارش یورونیوز، میخائیل پودولیاک، مشاور رئیس جمهور اوکراین معتقدست جنگ در دو تا شش ماه آینده پایان خواهد یافت. اوکراین می‌خواهد از موضعی قوی‌تر با روسیه مذاکره کند. زلنسکی گفته است در جنگ علیه روسیه پیروز خواهد شد.

بیش از ۱۰۰ روز از لشکرکشی روسیه علیه اوکراین می‌‌گذرد و هنوز نشانی از آتش‌بس بین طرفین وجود ندارد. زلنسکی در صدمین روز از جنگ گفت اوکراین پیروز خواهد شد. دفتر ریاست جمهوری اوکراین پیش‌بینی کرده که جنگ تجاوزکارانه روسیه می‌تواند تا شش ماه ادامه یابد. میخائیل پودولیاک مشاور رئیس جمهور اوکراین در مصاحبه با پورتال اپوزیسیون روسی «مدوسا» گفته که این جنگ می‌تواند دو تا شش ماه دیگر به طول بینجامد.

او تاکید کرد که جوامع اروپا، اوکراین و روسیه در حال تغییر هستند. پودولیاک افزود: «تنها زمانی مذاکرات صورت خواهد گرفت که وضعیت در میدان جنگ تغییر کند و روسیه احساس کند که دیگر نمی‌تواند شرایط را دیکته کند.»مشاور زلنسکی بار دیگر نسبت به دادن امتیازات ارضی به روسیه هشدار داد و گفت این امتیاز جنگ را به پایان نمی‌رساند زیرا پوتین چندین بار گفته که موجودیت کشور اوکراین برای روسیه مضر است. پودولیاک تلفات روسیه را در مجموع ۸۰ هزار نفر تخمین زده است.

تعیین زمان بازگشت اوکراین به میز مذاکره

دیوید آراخامیا، مذاکره کننده ارشد اوکراینی هم در تلویزیون این کشور گفته است اوکراین تنها زمانی می‌خواهد به میز مذاکره بازگردد که موضع قوی‌تری در جنگ علیه روسیه داشته باشد. او افزود تا زمانی که درگیری‌ها در شرق اوکراین ادامه یابد، دلایل خوبی برای وقفه مذاکرات صلح هم وجود دارد. به گفته این مقام اوکراینی سلاح‌هایی که «شرکای بین‌المللی» به اوکراین وعده دادند می‌تواند موضع این کشور را تقویت کند. آراخامیا رهبری هیئت مذاکره‌کننده اوکراینی را در مذاکرات با روسیه در هفته‌های اول جنگ ۱۰۰ روزه برعهده داشت.

اوکراین مذاکره با روسیه را پس از آشکار شدن جنایات سربازان روس در بوچا، واقع در حومه کی‌یف قطع کرد.

ولودیمیر زلنسکی گفته است تا زمانی که نیروهای روسیه حداقل به مرزهای قبل از ۲۴ فوریه عقب‌نشینی نکنند، مذاکره نخواهد کرد. او همچنین بارها درخواست کرده است که مستقیماً با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه وارد مذاکره شود اما پوتین تا کنون از مذاکره با همتای اوکراینی خود سرباز زده است. زلنسکی در سخنرانی ویدیویی خود به مناسبت صدمین روز جنگ گفت که اوکراینی‌ها برای سه چیز می‌جنگند: صلح، پیروزی و اوکراین.

باز پس گیری ۲۰ درصد از اراضی از دست رفته

درهمین حال، درحالی‌که سیورودونتسک، بزرگ‌ترین شهر منطقه لوهانسک واقع در استان دونباس زیر آتش سنگین توپخانه ارتش روسیه قرار دارد، نیروهای اوکراینی بر ادامه مقاومت برای حفظ این منطقه تاکید کردند. فرماندار استان لوهانسک اعلام کرد که نیروهای اوکراینی ۲۰ درصد از اراضی از دست رفته در سیورودونتسک را پس گرفته‌اند و در صورت تأمین سلاح‌های دوربرد غربی می‌توانند این وضعیت را به نفع خود حفظ کنند.

درحالی‌که درگیری‌ها بین نیروهای روسیه و اوکراین در شهر سیورودونتسک تا امروز (شنبه) ادامه داشته، نیروهای اوکراینی شب گذشته اعلام کردند که بخشی از شهر سیورودونتسک، هسته اصلی حمله روسیه برای تصرف منطقه شرقی دونباس را باز پس گرفته‌اند و احتمال می‌دهند بتوانند تا دو هفته آن را حفظ کنند.

سرگی گایدای، فرماندار استان لوهانسک اعلام کرده که نیروهای اوکراینی ۲۰ درصد از اراضی از دست رفته در سیورودونتسک را پس گرفته‌اند. ارتش اوکراین روز شنبه اعلام کرد روسیه نیروهای خود در این منطقه را تقویت کرده و از توپخانه برای انجام «عملیات تهاجمی» در شهر استفاده کرده است.

نیروهای روسی پس از تلاش‌های ناموفق برای پیشروی در شهر باخموت و همچنین قطع دسترسی آن ها به سیویرودونتسک، از این ناحیه عقب‌نشینی کردند. توپخانه روسیه با آتش شدید بر سر شهر سیورودونتسک، این منطقه را مورد حمله قرار داد، اما فرماندار محلی شب گذشته اعلام کردند که توانسته‌اند جلوی پیشروی نیروهای روسی را بگیرند.

سرگی گایدای فرماندار لوهانسک گفته: «آنها (روس‌ها) نتوانستند منطقه را به طور کامل تصرف کنند. به‌محض اینکه مقدار زیادی سلاح دوربرد غربی به دستمان رسید، توپخانه آنها را به عقب راندیم.» گایدی گفته بود که سربازان اوکراینی هنوز شهرک صنعتی در سیورودونتسک را در اختیار دارند، سناریویی که یادآور ماریوپل است، جایی که کارخانه فولاد آخرین پناهگاه این شهر بندری بود.

اوضاع در لیسیچانسک، شهر دوقلوی سیورودونتسک که درست در آن‌سوی رودخانه قرار دارد، نیز به طور فزاینده‌ای وخیم توصیف می‌شود. شهردار این شهر گفت که حدود ۶۰ درصد زیرساخت‌ها و خانه‌ها ویران شده است، درحالی‌که اینترنت، شبکه‌های تلفن همراه و خدمات گاز نیز قطع است.

مجله خبری mydtc

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا