سرور مجازی
اقتصادی

۹۳۵ هزار دانش‌آموز بازمانده و تارک تحصیل

به گزارش دیتاسنتر من، مدیرکل آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد: حدود ۱۸۵ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل و ۷۵۰ هزار دانش آموز تارک تحصیل در کشور وجود دارد.

به گزارش ایسنا، محمدحسین حسینی در سلسله نشست‌های فقر چندبعدی و سیاست‌های فقرزدایی با عنوان «فقر آموزشی در ایران» که با همکاری دفتر مطالعات رفاه اجتماعی وزارت رفاه و مرکز توانمندسازی حاکمیت و جامعه جهاد دانشگاهی برگزار شد، با بیان اینکه خوشحالم نهادهای بیرونی به موضوعات آموزش و پرورش ورود می‌کنند گفت: ما هیچ راه همواری برای توسعه کشور جز آموزش و پرورش نداریم.

وی افزود: پیشرفت تحصیلی و یادگیری دانش آموزان همانند ظرفی است که اگر پر شود می‌توان انتظار داشت توسعه و پیشرفت در دیگر بخش‌ها رقم بخورد. اگر تمایل داشته باشیم که کشور همواره پویا و مترقی باشد راهش این است که همه بچه‌های ما در مدرسه باشند و همه آنها بیاموزند، وضعیتی شکل می‌گیرد که دانش آموزان ما مسئولیت پذیری، نوع دوستی و وطن دوستی ایرانی خواهند ساخت که آرزوی همه ماست.

مدیرکل آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: اما اگر به هردلیلی بچه‌های ما مدرسه نیامدند و یا با افت تحصیلی به مقاطع بالاتر رفتند و در مقابل دانش آموزانی با هزینه‌های هنگفت به بالاترین کیفیت یادگیری دست یافتند، یک شکاف بسیار فاجعه بار ایجاد می‌شود که تبعات بسیاری به همراه خواهد داشت. همین شکاف و اختلاف است که می‌تواند سرچشمه بزه و فساد و غیره شود.

حسینی با بیان اینکه ما گاهی با اقداماتی که انجام می‌دهیم یک مسئله پیچیده را بغرنج‌تر و پیچیده تر می‌کنیم گفت: اینکه بچه‌ها بیرون از مدرسه باشند و یا یادگیری خوبی نداشته باشند سرچشمه ناملایمات است. لازم است یک گفتمان انتقادی شکل بگیرد مبنی بر آنکه حال آموزش و پرورش خوب نیست؛ ۷۵۰ هزار تارک تحصیل و ۱۸۵ هزار بازمانده از تحصیل داریم. در زمینه دسترسی آموزشی، فضا و تجهیزات و حضور دانش آموز در مدرسه بسیار مهم است. همچنین لازم است در زمینه کیفیت آموزش مطالبه‌گری شود.

وی ادامه داد: تمام تلاش ما این است که حال آموزش و پرورش خوب شود. برگزاری چنین جلساتی به ما امید می‌دهد.

مجله خبری mydtc

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا