سرور مجازی
فضای مجازی

افزایش تولید نفت و گاز در قطب شمال علی‌رغم نگرانی‌های محیط زیستی

– اخبار اقتصادی –

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، موسسه تحقیقات جوی ریکلیم فاینانس که مقر آن در پاریس است، ادعا می‌کند شرکت‌های انرژی دنیا در حال گسترش تولید سوخت‌های فسیلی در منطقه قطب شمال هستند و هدف آنها افزایش سوددهی بدون توجه به پیامدهای زیست محیطی آن است.

اطلاعات این موسسه نشان می دهد در حال حاضر 599 میدان نفت و گاز در منطقه نفت‌خیز قطب شمال وجود دارد که220 عدد از آنها در حال تولید هستند. 338 میدان جدید هم اکتشاف شده و امکان توسعه آن وجود دارد. این بدان معناست که اگر شرکت‌های انرژی منابع مالی لازم برای بهره‌برداری از تمام این ذخایر را در اختیار داشته باشند، تولید از این منابع در آینده نزدیک دو برابر می‌شود و به نظر می‌رسد این منابع مالی به زودی تامین خواهند شد.

در گزارش این موسسه آمده است:« قطب شمال یک بمب محیط زیستی است و تحقیقات ما نشان می‌دهد صنعت نفت و گاز مصمم به روشن کردن این بمب است تا تمام فرصت‌های ما برای حفظ محیط زیست را از بین ببرد. اما این شرکت‌ها تنها مجرمان این ماجرا نیستند. موسسات مالی حامی این شرکت‌ها هم گناهکارند و تمام تلاش‌های خود برای حفظ محیط زیست را از بین می‌برند».

تحقیقات نشان می‌دهد 120 بانک بزرگ جهانی بیش از 314 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در توسعه ذخایر قطب شمال از 2016 تا 2020 انجام داده‌اند.

قطب شمال روسیه 15 میلیارد تن نفت و 100 تریلیون متر مکعب گاز داردمسیر دریایی قطب شمال توجه سرمایه‌گذاران جهانی را جلب کرده است

طبق این تحقیقات شرکت‌های گازپروم، کونوکو فیلیپس و توتال بزرگترین شرکت‌های انرژی هستند که استخراج سوخت‌های فسیلی در منطقه قطب شمال را افزایش داده‌اند تا تولید نفت و گاز از این منطقه را 20 درصد طی 5 سال آینده بالا ببرند.

سران دنیا ماه آینده مذاکراتی در مورد شرایط محیط زیست برگزار می‌کنند. هیئت بین‌المللی تغییرات اقلیمی هشدار داده با سطح فعلی استخراج نفت و گاز نمی‌توان به هدف ثابت نگه داشتن گرمایش زمین در کمتر از 1.5 درجه سانتیگراد رسید. تحقیقات جدید نشان می‌دهند توسعه ذخایر قطب شمال باعث یک بحران اقلیمی می‌شود.

در این گزارش آمده است:«هرچه یخ‌های بیشتری از قطب شمال آب شوند دسترسی به ذخایر سوخت فسیلی در این منطقه راحت‌تر می‌شود و هر چه پروژه‌های نفت و گاز در قطب شمال افزایش یابند، نقش این منطقه به عنوان تهویه‌گر زمین کاهش می‌یابد. بنابراین باید قطب شمال را از پروژه‌های تولید سوخت‌های فسیلی حذف کرد».

انتهای پیام/62

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا