دیجیتک؛ کامپیوتر به چه مقدار رم نیاز دارد؟
کامپیوترها و گوشیهای هوشمند و تقریبا تمامی دیوایسهایی که در طول روز با آنها سرو کار داریم، به حافظه موقت یا «RAM» مجهز شدهاند تا بسیاری از اطلاعات مورد نیاز را به صورت موقت روی خود ذخیره کنند و کارها را سریعتر پیش ببرند. در این ویدیو به این سوال پاسخ میدهم که شما با توجه به نوع کاربری خودتان عموما به چه مقدار رم نیاز دارید.
تماشای ویدیو در یوتوب دیجیاتو:
تماشای ویدیو در آپارات دیجیاتو:
حافظه موقت یا «Random Access Memory» به شما اجازه میدهد بسیاری از اطلاعات موقت برنامههای خود را روی آن ذخیره کنید تا لازم نباشد برای هر کاری این اطلاعات دوباره از هارد سیستم خوانده شود. این کار سرعت مولتی تسک را به شدت افزایش میدهد و در نتیجه شما میتوانید چندین کار را به صورت همزمان انجام دهید.
این مقدار بسته به نوع کاربری شما میتواند متفاوت باشد. برای مثال اگر از لپتاپ یا کامپیوتر خود فقط برای انجام امور اداری یا دانلود فیلم یا وب گردی و استریم موسیقی استفاده میکنید، رم ۴ گیگابایت برای شما کافی است. البته این را در نظر بگیرید که سیستمعامل ویندوز ۱۰ معمولا نصف این مقدار را برای انجام کارکردهای خود اشغال میکند. در نتیجه اگر سیستمی دارید که به ۴ گیگابایت رم مجهز شده، بهتر است به فکر تهیه یک اساسدی باشید.
دسته دوم کاربران را میتوان دانشجویانی در نظر گرفت که معمولا چندین تب را در مرورگر خود به صورت همزمان باز کرده و همزمان مقالهای را در مایکروسافت ورد هم وارد میکنند. در همین حین شاید بازیهای سبک مانند کانتر هم اجرا یا هر از گاهی با فوتوشاپ عکسی ادیت کنند. این افراد عموما به ۸ گیگابایت تا ۱۶ گیگابایت رم نیاز دارند تا بتوانند این کارها را به صورت روان اجرا کنند.
در نهایت دسته سوم افرادی هستند که کارهای سنگین با سیستم خود انجام میدهند. این افراد به کمک اپلیکیشنهای آدوبی پریمیر یا سینما ۴D رندرهای سنگین انجام میدهند یا حتی بازیهای روز را با بالاترین تنظیمات گرافیکی اجرا میکنند. پیشنهادم برای این افراد رم بین ۱۶ تا ۳۲ گیگابایت و حتی بیشتر است.
البته برای تعویض حافظه رم و پشتیبانی مادربورد شما از انواع رم نیز نکاتی وجود دارد که در ویدیوی فوق به صورت مفصل توضیح داده شدهاند. در نتیجه پیشنهاد میکنم این ویدیو رو حتما تماشا کنید.