سرور مجازی
فناوری

رونمایی قریب‌الوقوع از رایانه‌های اندرویدی با تراشه‌های قدیمی اسنپ‌دراگون

رونمایی قریب‌الوقوع از رایانه‌های اندرویدی با تراشه‌های قدیمی اسنپ‌دراگون

افشای جدیدی نشان می‌دهد که رایانه‌های اندرویدی جدید ممکن است با تراشه‌های قدیمی Snapdragon X و X Elite عرضه شوند.

به گزارش دیتاسنتر من و به نقل از تک‌اسپات، این دستگاه‌ها که حاصل همکاری گوگل و کوالکام هستند، قرار است نسخه‌ای از اندروید 16 را اجرا کنند و اولین گام در تبدیل اندروید به یک پلتفرم دسکتاپ واقعی باشند.

اطلاعات لو رفته از مخزن کدهای خصوصی اندروید 16 نشان می‌دهد که کوالکام کدهای لازم برای اجرای این سیستم‌عامل روی تراشه‌های اسنپ‌دراگون X و X Elite را بارگذاری کرده است. این تراشه‌ها پیش‌تر برای لپ‌تاپ‌های ویندوز مبتنی بر معماری Arm طراحی شده بودند. همچنین، نام رمز تراشه نسل بعدی کوالکام برای ویندوز mahua اعلام شده که قرار است نسخه ضعیف‌تری از سری جدید باشد.

 

رونمایی قریب‌الوقوع از رایانه‌های اندرویدی با تراشه‌های قدیمی اسنپ‌دراگون
با وجود وعده‌های قبلی مدیرعامل کوالکام درباره رایانه‌های اندرویدی «شگفت‌انگیز»، استفاده از سخت‌افزار قدیمی در این پروژه باعث شده تا برخی تحلیلگران نسبت به توان رقابتی این دستگاه‌ها در برابر محصولات جدید اپل مانند M4 Pro ابراز تردید کنند. در حالی که اسنپ‌دراگون X2 Elite آماده عرضه برای نسل بعدی ویندوز روی Arm است، انتخاب تراشه‌های قدیمی برای رایانه‌های اندرویدی ممکن است نشان‌دهنده رویکردی محافظه‌کارانه باشد.

با این حال، این اقدام می‌تواند صرفاً نقطه شروعی برای توسعه بیشتر باشد و احتمال دارد نسخه‌های جدیدتر اندروید با پشتیبانی از سخت‌افزارهای پیشرفته‌تر نیز در راه باشند. این پروژه همچنین می‌تواند مسیر جدیدی برای تبدیل اندروید به یک سیستم‌عامل دسکتاپی باز کند، هرچند موفقیت آن به استقبال کاربران و عملکرد واقعی دستگاه‌ها بستگی دارد

مجله خبری mydtc

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا