سرور مجازی
فناوری

ربات شارژر هوشمند خودروهای برقی در چین آزمایش شد

ربات شارژر هوشمند خودروهای برقی در چین آزمایش شد

در گامی نوآورانه، رباتی متحرک برای شارژ خودروهای برقی در استان شاآنشی چین آزمایش شد.
 
به گزارش دیتاسنتر من و به نقل از اینترستینگ انجینیرینگ، این سیستم هوشمند، مجهز به بازوی رباتیک شش‌محوری، به‌عنوان یک منبع تغذیه سیار عمل می‌کند.
 
گفته می‌شود این ربات، که بخشی از ابتکار «چین‌چوانگ‌یوان» است، با بهره‌گیری از فناوری‌های تشخیص بصری و هوش بیونیک، می‌تواند به‌صورت خودکار شارژ خودروها را انجام دهد.
 
این ربات که در قالب پروژه‌ای برای تسریع تبدیل دستاوردهای علمی به محصولات تجاری توسعه یافته، توانایی شناسایی دقیق محل پورت شارژ خودروها را دارد.
 
بر این اساس، ربات به سمت خودرو حرکت کرده، بازوی خود را به پورت شارژ متصل می‌کند و پس از اتمام شارژ، به‌طور خودکار جدا می‌شود. این ویژگی می‌تواند نگرانی‌های مربوط به محدودیت برد خودروهای برقی را کاهش دهد، به‌ویژه در مناطقی که ایستگاه‌های شارژ کمیاب هستند.

 

ربات شارژر هوشمند خودروهای برقی در چین آزمایش شد

گفتنی است که مدل آزمایشی نسل اول این ربات در سال ۲۰۲۳، پس از همکاری تیم پروژه با دانشگاه شی‌آن جیاوتنگ، معرفی شد. این همکاری به حل چالش‌های فنی کلیدی کمک کرد.
 
شاآنشی، با شاخص نوآوری علمی-فناوری ۷۲٫۲ درصد در سال ۲۰۲۴ و حجم قراردادهای فناوری به ارزش ۴۸۳ میلیارد یوان، در رتبه چهارم ملی قرار دارد و نوآوری را به موتور رشد خود تبدیل کرده است.
 
این سیستم بخشی از ابتکار چین‌چوانگ‌یوان است که هدف آن ادغام عمیق نوآوری با زنجیره‌های صنعتی است. این ابتکار به شرکت‌هایی مانند شاآنشی فست گیر کمک کرده تا با به‌روزرسانی خطوط تولید و استفاده از فناوری‌های خودکارسازی و رباتیک، به سوی تولید هوشمند حرکت کنند.
 
این ربات، با توانایی‌های خود، می‌تواند صنعت خودروهای برقی را متحول کند و راه را برای شارژ آسان‌تر و کارآمدتر هموار سازد.

مجله خبری mydtc

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا