چربی خوک بدون حیوان؛ طعم جدیدی که گوشت مصنوعی را لذیذ میکند!

چربی خوک بدون حیوان؛ طعم جدیدی که گوشت مصنوعی را لذیذ میکند!
شرکت Mission Barns اکنون وارد این حوزه شده است و توانسته چربی خوک کشت شده در آزمایشگاه و بدون استفاده از حیوان واقعی تولید کند. به گزارش «تککرانچ» و به نقل از سخنان سیسیلیا چانگ، مدیر کسبوکار این شرکت، چربی تولیدی آنها اخیراً از سازمان کشاورزی آمریکا تاییدیه گرفته و اجازه فروش به مصرفکنندگان را دارد. این نخستین محصول اینچنینی است که وارد بازار میشود و میتواند راه را برای طیف گستردهای از محصولات گوشت جایگزین با چربی غنی و طعم بهتر باز کند.
در فرآیند تولید، Mission Barns نمونه کوچکی از بافت خوک زنده را بهدست میآورد و آن را در بیوراکتور مخصوصی که امکان رشد یکنواخت سلولهای چربی را فراهم میکند، کشت میدهد. از آنجایی که سلولهای چربی تمایل به شناوری دارند، این بیوراکتور ویژه تضمین میکند که سلولها به طور یکنواخت به مواد مغذی دسترسی داشته باشند و رشد مطلوبی داشته باشند.
اولین محصولات این شرکت شامل جایگزینهای بیکن، کباب کوفته و سوسیس است که با ترکیب پروتئین نخود و چربی خوک کشتشده ساخته شدهاند. برخلاف بسیاری از محصولات پروتئین گیاهی که برای بهتر کردن طعم نیاز به افزودنیهای مصنوعی دارند، چربی کشتشده Mission Barns طعم بسیار واقعی و اثرگذار دارد که میتواند نیاز به مواد گرانقیمت طعمدهنده مصنوعی را کاهش دهد.
سیسیلیا چانگ همچنین اشاره کرد که این چربی کشتشده میتواند به تولید گوشتهای جایگزین سالمتر کمک کند؛ چرا که امکان تنظیم محتوای مواد مغذی مثل افزایش چربیهای امگا-۳ وجود دارد و میزان نمک نیز میتواند کاهش یابد. در آینده، این شرکت قصد دارد چربی خوک با طعم قویتر تولید کند که حتی با مقدار کمتر هم بتواند طعمی قوی و شبیه چربی ماهی سالمون به غذا ببخشد.
Mission Barns امید دارد با این نوآوری بازار گوشتهای مصنوعی را متحول کرده و به تولید غذاهای خوشمزه، پایدار و سالم برای آینده کمک کند.
مجله خبری mydtc