سرمایهگذاری گوگل روی باتری بادشونده!

سرمایهگذاری گوگل روی باتری بادشونده!
این قرارداد که اولین سرمایهگذاری گوگل در فناوری LDES است، مستلزم استفاده از باتری کربن دیاکسید شرکت «Energy Dome» برای شبکههایی است که عملیات گوگل را در سراسر جهان تغذیه میکنند.
این باتریها برای نگهداری انرژی اضافی تولید شده توسط منابع تجدیدپذیر مانند انرژی خورشیدی و انرژی باد، در زمان اوج تولید و زمانی که تقاضا کم است، استفاده میشوند، اما باتریهای لیتیوم-یون فقط میتوانند انرژی را برای چهار ساعت یا کمتر ذخیره و ارسال کنند.
شرکت «Energy Dome» توضیح داد که باتری کربن دیاکسید آن میتواند انرژی را به مدت ۸ تا ۲۴ ساعت ذخیره و به طور مداوم ارسال کند. بنابراین گوگل میتواند حتی زمانی که باد یا نور خورشید وجود ندارد، بیشتر به انرژی تجدیدپذیر متکی باشد.
فناوری این شرکت از کربن دیاکسیدی که درون باتریهای گنبدی شکل نگهداری میشود، استفاده میکند که نمونه آن را میتوان در تصویر خبر مشاهده کرد. وقتی انرژی تجدیدپذیر اضافی تولید میشود، باتریها از این نیرو برای فشردهسازی گاز کربن دیاکسید درون خود و تبدیل آن به مایع استفاده میکنند و زمانی که به آن انرژی نیاز باشد، کربن دیاکسید مایع تحت فشار دوباره به گاز داغ تبدیل میشود و این گاز، یک توربین را میچرخاند و انرژی تولید میکند که برای مدت زمانی تا یک روز کامل به شبکه برق بازگردانده میشود.
گوگل اعلام کرد که فناوری «Energy Dome» پتانسیل تجاریسازی بسیار سریعتر نسبت به برخی دیگر از سرمایهگذاریهای فناوری پاک خود را دارد و هدف آن گسترش سریعتر و با هزینههای کمتر این فناوری است.
گوگل همچنین اعلام کرد که معتقد است این مشارکت و سرمایهگذاری در «Energy Dome» میتواند به دستیابی به هدف خود برای بهرهبرداری از انرژی تجدیدپذیر به صورت ۲۴ ساعته در ۷ روز هفته تا سال ۲۰۳۰ کمک کند.
منبع: ایسنا
مجله خبری mydtc