سرور مجازی
فناوری

داروهای تولیدشده توسط هوش مصنوعی تا سال ۲۰۳۰ به بازار می‌رسند

داروهای تولیدشده توسط هوش مصنوعی تا سال ۲۰۳۰ به بازار می‌رسند

الکس ژاورونکوف، مدیرعامل شرکت Insilico Medicine، در گفت‌وگویی اظهار داشت: «اگر طی پنج تا شش سال آینده شاهد تجاری‌سازی این داروها نباشیم، تعجب‌آور خواهد بود. امیدوارم ما نخستین شرکتی باشیم که به این هدف دست پیدا می‌کند — در حال حاضر بیش از چهل برنامه داخلی در حال اجرا داریم — هرچند پیش‌بینی دقیق در این زمینه دشوار است.»

به گزارش دیتاسنتر من، صنعت داروسازی مدت‌هاست استفاده از هوش مصنوعی را به‌عنوان ابزاری برای کاهش هزینه و زمان در فرآیند تحقیق و توسعه مطرح کرده است، با این حال تاکنون هیچ داروی تأییدشده‌ای به‌طور کامل با تکیه بر این فناوری وارد بازار نشده است. در همین راستا، شرکت داروسازی تاکدا مراحل پایانی آزمایش‌های بالینی یک داروی درمان پسوریازیس را پشت سر می‌گذارد که با کمک هوش مصنوعی شناسایی شده است. انتظار می‌رود نتایج این مطالعات طی سال جاری میلادی منتشر شود.

ژاورونکوف معتقد است در حالی‌ که اغلب شرکت‌ها تنها به‌طور محدود و تدریجی از فناوری هوش مصنوعی بهره می‌برند، وجه تمایز Insilico در استفاده جامع از این فناوری در تمامی مراحل توسعه دارو — از طرح فرضیه اولیه تا بهینه‌سازی مولکولی و آماده‌سازی برای آزمایش‌های انسانی — است.

شرکت Insilico که در ایالات متحده، چین، خاورمیانه و کانادا فعالیت دارد، اخیراً پس از جذب سرمایه‌ای قابل توجه از بخش خصوصی که ارزش آن را به بیش از یک میلیارد دلار آمریکا رسانده، درخواست جدیدی برای عرضه سهام در بازار بورس هنگ‌کنگ ارائه کرده است.

مجله خبری mydtc

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا