پیشبینی افزایش حجم معاملات ارزهای دیجیتال در سال ۲۰۲۴!
پیشبینی افزایش حجم معاملات ارزهای دیجیتال در سال ۲۰۲۴!
طبق گزارش کوینوایر (CoinWire)، حجم معاملات جهانی ارز دیجیتال در سال جاری از ۱۰۸ تریلیون دلار فراتر خواهد رفت که افزایشی نزدیک به ۹۰ درصد نسبت به سال ۲۰۲۲ محسوب میشود.
اروپا با سهم ۳۷.۳۲ درصدی پیشتاز این بازار رو به رشد است و پیشبینی میشود که حجم تراکنشهای آن در سال جاری نسبت به سال ۲۰۲۲ حدود ۲.۷ برابر شود.
چارچوبهای نظارتی پیشرفته، زیرساختهای مالی قوی و پذیرش رو به رشد داراییهای دیجیتال در اروپا، محیطی مطلوب را برای نوآوری و سرمایهگذاری کریپتو ایجاد کرده است. در چنین شرایطی، حجم معاملات ارز دیجیتال این حوزه میتواند تا ۴۰.۵ تریلیون دلار افزایش یابد.
شروع
گزارش کوینوایر همچنین نشان میدهد که در بین کشورهای اروپایی، روسیه با حجم معاملات بیش از ۶۳۳ میلیارد دلار پیشتاز است و از این نظر، در بین پنج کشور برتر جهان قرار دارد.
بریتانیا نیز با حجم معاملات بیش از ۶۲۴ میلیارد دلار در رتبه دوم اروپا و ششم جهان قرار گرفته است. در همین حال، اسلوونی با حجم معاملات ۲۶۰۹ دلار به صورت سرانه، پذیرش گستردهای نسبت به ارزهای دیجیتال داشته است.
در اوکراین، ارز دیجیتال یک جایگزین حیاتی برای ارزهای فیات محسوب میشود، به طوری که شهروندان تقریباً سه برابر اجاره ماهانه خود (حدود ۲.۵۸ برابر دستمزد ماهانه) تراکنشهای کریپتویی انجام میدهند که نشاندهنده کاربرد عملی آن در حفظ ارزش است.
بر اساس دادههای کوینوایر، پس از اروپا، قاره آسیا قرار گرفته است. انتظار میرود حجم معاملات ارزهای دیجیتال آسیا به واسطه گسترش پذیرش و شرایط مطلوب بازار، از ۲۷.۱ تریلیون دلار در سال ۲۰۲۲ به ۳۹.۳ تریلیون دلار در سال ۲۰۲۴ برسد.
علاوه بر این، پیشبینی میشود که حجم معاملات آفریقا از ۲ تریلیون دلار در سال ۲۰۲۲ و ۲.۷ تریلیون دلار در سال ۲۰۲۳ به ۱۰.۸ تریلیون دلار در سال ۲۰۲۴ افزایش یابد. نیجریه و آفریقای جنوبی پیشتاز این رشد خواهند بود.
همچنین تخمین زده میشود که حجم معاملات ارز دیجیتال آمریکای جنوبی از ۲.۲۹ تریلیون دلار در سال ۲۰۲۲ و ۳.۰۳ تریلیون دلار در سال ۲۰۲۳ به ۷.۸۲ تریلیون دلار در سال ۲۰۲۴ برسد.
در مقابل، آمریکای شمالی کاهش حجم معاملات را تجربه خواهد کرد. این شاخص که در سال ۲۰۲۲ حدود ۱۰.۳ تریلیون دلار بوده، در سال ۲۰۲۳ به ۱۳.۶ تریلیون دلار افزایش یافته اما پیشبینی میشود که در سال جاری به ۷.۷ تریلیون دلار کاهش یابد.