حمایت از دانشبنیانها برای راهاندازی خط تولید در خارج از کشور
به گزارش ایسنا، دکتر سیاوش ملکیفر در همایش آنلاین روابط تجاری ایران و افغانستان با محوریت آشنایی با فرصتهایتجاری دوجانبه، اظهار کرد: امروز بیش از ۶ هزار شرکت دانش بنیان در حوزههای مختلف نرمافزارهای یارانهای، پتروشیمی، سلامت، کشاورزی و … در ایران مشغول به فعالیت هستند.
وی بسته خدمات صادرات صندوق نوآوری و شکوفایی ویژه شرکتهای دانشبنیان را شامل توانمندسازی صادراتی، شبکههای صادراتی و تامین مالی صادراتی اعلام کرد و افزود: توانمندسازی صادراتی شامل آموزش، اخذ استانداردها و حفاظت از مالکیت فکری است. شبکههای صادراتی نیز شامل حمایت از حضور مستقل شرکتهای دانشبنیان در نمایشگاههای خارجی، کمکهای توسعهای، اعزام و پذیرش هیاتهای تجاری و یکشنبههای صادراتی است.
ملکیفر در ادامه تامین مالی صادراتی در بسته خدمات صادرات صندوق نوآوری را شامل اعطای تسهیلات صادراتی، اعطای تسهیلات نمونهسازی، تامین مالی شرکتهای دانش بنیان و پروژه های صادراتی در قالب طرح تسهیلات دانست.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی در ادامه با اشاره به برگزاری یکشنبههای صادراتی در صندوق نوآوری که به منظور توسعه صادرات شرکتهای دانش بنیان برگزار میشود، گفت: یکشنبههای صادراتی عمدتا تخصصی و مرتبط به یک کشور است که این برنامه با هدف پیوند شرکتهای دانشبنیان با سایر کشورها در حوزههای مختلف دارویی، تجهیزات پزشکی و … برگزار شده است.
وی در ادامه اعلام کرد: صندوق نوآوری از شرکتهای دانش بنیانی که قصد راهاندازی خط تولید در خارج از کشور داشته باشند، حمایت میکند.
به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، ملکیفر همچنین با اشاره به اینکه صندوق نوآوری در سال ۹۹ از ۳۲ شرکت دانش بنیان برای حضور در نمایشگاه انرژی و زیرساخت کابل حمایت کرد، گفت: ما در سال 1400 نیز با برگزاری سلسله رویدادهای یکشنبههای صادراتی، افتتاح نمایشگاه دائمی و پایگاه صادراتی ایران در کابل افغانستان و حمایت از حضور یکساله شرکتهای دانشبنیان در این بازار از شرکتها حمایت کردهایم.
انتهای پیام