سرور مجازی
اخبار آی تی

حمایت از دانش‌بنیان‌ها برای راه‌اندازی خط تولید در خارج از کشور

به گزارش ایسنا، دکتر سیاوش ملکی‌فر در همایش آنلاین روابط تجاری ایران و افغانستان با محوریت آشنایی با فرصت‌های‌تجاری دوجانبه، اظهار کرد: امروز بیش از ۶ هزار شرکت دانش بنیان در حوزه‌های مختلف نرم‌افزارهای یارانه‌ای، پتروشیمی، سلامت، کشاورزی و … در ایران مشغول به فعالیت هستند.

وی بسته خدمات صادرات صندوق نوآوری و شکوفایی ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان را شامل توانمندسازی صادراتی، شبکه‌های صادراتی و تامین مالی صادراتی اعلام کرد و افزود: توانمندسازی صادراتی شامل آموزش، اخذ استانداردها و حفاظت از مالکیت ‌فکری است. شبکه‌های صادراتی نیز شامل حمایت از حضور مستقل شرکت‌های دانش‌بنیان در نمایشگاه‌های خارجی، کمک‌های توسعه‌ای، اعزام و پذیرش هیات‌های تجاری و یکشنبه‌های صادراتی است.
ملکی‌فر در ادامه تامین مالی صادراتی در بسته خدمات صادرات صندوق نوآوری را شامل اعطای تسهیلات صادراتی، اعطای تسهیلات نمونه‌سازی، تامین مالی شرکت‌های دانش بنیان و پروژه های صادراتی در قالب طرح تسهیلات دانست.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی در ادامه با اشاره به برگزاری یکشنبه‌های صادراتی در صندوق نوآوری که به منظور توسعه صادرات شرکت‌های دانش بنیان برگزار می‌شود، گفت: یکشنبه‌های صادراتی عمدتا تخصصی و مرتبط به یک کشور است که این برنامه با هدف پیوند شرکت‌های دانش‌بنیان با سایر کشورها در حوزه‌های مختلف دارویی، تجهیزات پزشکی و … برگزار شده است.
وی در ادامه اعلام کرد: صندوق نوآوری از شرکت‌های دانش بنیانی که قصد راه‌اندازی خط تولید در خارج از کشور داشته باشند، حمایت می‌کند.
به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، ملکی‌فر همچنین با اشاره به اینکه صندوق نوآوری در سال ۹۹ از ۳۲ شرکت دانش بنیان برای حضور در نمایشگاه انرژی و زیرساخت کابل حمایت کرد، گفت: ما در سال 1400 نیز با برگزاری سلسله رویدادهای یکشنبه‌های صادراتی، افتتاح نمایشگاه دائمی و پایگاه صادراتی ایران در کابل افغانستان و حمایت از حضور یکساله شرکت‌های دانش‌بنیان در این بازار از شرکت‌ها حمایت کرده‌ایم.

انتهای پیام

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا