سرور مجازی
پیشفرض

کاهش ۱۵ درصدی تقاضای گوشت قرمز در ماه رمضان!

به گزارش تجارت‌نیوز، نیما حبیب‌‌فر، عضو هیات مدیره اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گاوی با اشاره به آرام بودن بازار گوشت گوساله گفت: عید فطر پیشروی ماست و این امیدواری وجود دارد که میزان تقاضا برای خرید گوشت در این عید افزایش پیدا کند.

وی با بیان اینکه ماه رمضان فشار چندانی بر بازار تحمیل نکرد، افزود: ماه رمضان امسال میزان تقاضا برای خرید گوشت روند کاهشی به خود گرفت و تقاضا برای خرید گوشت ۱۰ تا ۱۵ درصد کاهش پیدا کرد.

این فعال صنفی با اشاره به نرخ گوشت گوساله در بازار، تصریح کرد: مغز ران پاک شده کیلویی ۱۸۵ هزار تومان، گوشت گوساله با استخوان کیلویی ۱۳۵ هزار تومان و گوشت مخلوط گوساله و چرخ کرده کیلویی ۱۷۰ هزار تومان بفروش می‌رسد.

عضو هیات مدیره اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گاوی تاکید کرد: پیش‌بینی‌های حکایت از این دارد که در سال جاری نیز خشکسالی تکرار می‌شود از این‌رو مراتع پر باری نخواهیم داشت. از سوی دیگر جنگ اوکراین و روسیه ما را در تامین نهاده مورد نیاز باچالش‌های جدی مواجه کرده است و احتمالا در چند ماه آینده شاهد افزایش نرخ گوشت در بازار خواهیم بود.

حبیب‌‌فر ادامه داد: سازمان پشتیبانی امور دام با عرضه گوشت تنظیم بازاری در ایجاد تعادل در بازار تاثیرگذار بود و در حال حاضر ذخایر استراتژیک قابل توجهی داریم. گوشت گوسفند و گوساله منجمد و گرم تولید داخل برای تنظیم بازار عرضه می‌شود. گوشت تنظیم بازاری کیلویی ۹۰ هزار تومان به واحدهای صنفی بفروش می‌رسد و آنها باید کیلویی ۹۵ هزار تومان بفروش برسانند. این گوشت‌ها خریدهای سال گذشته سازمان پشتیبانی امور دام هستند و از آنجایی‌که دولت برای خرید این گوشت‌ها یارانه پرداخت کرده است آن را زیر بازار عرضه می‌کند.

وی با اشاره به کاهش مصرف سرانه گوشت از سوی خانوارها، بیان کرد: میزان فروش تغییر نکرده و وزن آن متغیر بود. به عنوان مثال یک خانوار که ماهیانه ۵ میلیون درآمد دارد ماهیانه ۵۰۰ هزار تومان برای خرید گوشت اختصاص می‌داد اگر در سال گذشته با این مبلغ می‌توانست ۵ کیلو گوشت خریداری کند امسال با این مبلغ می‌تواند ۲٫۵ گوشت بخرد در نتیجه وزن گوشتی که واحدهای صنفی می‌فروشند کاهش پیدا کرده است.

عضو هیات مدیره اتحادیه فروشندگان گوشت گاوی در پایان تصریح کرد: دامداران مخالف واردات گوشت هستند اما گوشت وارداتی در تنظیم بازار موثر است بخش اعظمی از گوشت وارداتی برای صنف و صنعت مصرف می‌شود. بنابراین وقتی گوشت وارد نشود صنایع مجبورند برای تامین نیاز، گوشت گرم مصرف کنند اینگونه تقاضا افزایش و در نتیجه قیمت‌ها روند صعودی به خود می‌گیرند.

منبع: ایلنا

mydtc.ir

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا