احتمال عدم تمدید مزایای بیمه بیکاری در آمریکا برای 7.5 میلیون نفر
– اخبار اقتصادی –
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از بیزینس اینسایدر، به گفته جان یارموت، رئیس کمیسیون بودجه مجلس نمایندگان آمریکا، بعید است دموکرات ها تمدید مزایای بیکاری دولت فدرال را در بسته هزینه 3.5 تریلیون دلاری برنامه ریزی شده خود، لحاظ کنند.
نماینده دموکرات کنتاکی به اینسایدر گفت: من هیچ چیزی درباره تمایل به تمدید (افزایش بیمه بیکاری) نشنیده ام. این موضوع در گفتگوها نبوده است.
بر اساس این گزارش، تمام کمکهای کرونایی برای کسانی که بیکاری را تجربه میکنند، در سطح فدرال ظرف دو هفته به پایان میرسد.
تجزیه و تحلیل اخیر موسسه چپگرای "بنیاد قرن" پیشبینی کرد که پس از 6 سپتامبر یعنی تاریخ پایان کمکهای کرونایی بیکاری، 7.5 میلیون نفر تمام کمک های خود را از دست خواهند داد.
اقدام دولت آمریکا برای کاهش بیمه بیکاری مردم را فقیرتر کرده استحبس 10 ساله پیرزن 71 ساله آمریکایی به اتهام تقلب برای گرفتن بیمه بیکاری
اظهارات یارموت به طور صریح شانس تمدید بیمه بیکاری از سوی دموکرات های مجلس نمایندگان را نشان میدهد. بعید به نظر میرسد که دموکراتهای مجلس سنا نیز به دلیل مقاومت اعتدالیون در حزب خود این کمک ها را تمدید کنند.
سناتور جو مانچین از ویرجینیای غربی در ابتدای این ماه به اینسایدر گفت که از تمدید بیمه بیکاری افزایش یافته حمایت نمی کند.
وی گفت: من دیگر با تمدید برنامه (کمک های دولتی) کاری ندارم. اقتصاد در حال بازگشت است.
سایر اعتدالیون از جمله سناتور آنگوس مین نیز اخیراً اظهار داشت که تمایلی به حمایت از این برنامه ندارد.
دموکرات ها برای اطمینان از تصویب طرح هزینه 3.5 تریلیون دلاری برای دور زدن مخالفان جمهوری خواه از فرایندی سخت به نام آشتی استفاده می کنند، اما این امر مستلزم آن است که دموکرات ها بر تصمیم خود محکم باشند.
دولت بایدن اخیراً به ایالت ها اعلام کرده است که می توانند از کمکهای اضافی حاصل از قانون محرک اقتصادی 1.9 تریلیون دلاری برای افزایش مزایای بیکاری به تنهایی استفاده کنند.
در حالی که برخی مزایای بیکاری کرونایی را عامل رشد کند اشتغال در ماه های اخیر می دانند، تجزیه و تحلیل ماه ژوئیه نشان داد که در برخی ایالت ها که بیمه بیکاری فدرال را زود قطع کرده اند، مردم بلافاصله به کار خود باز نمی گردند.
اقتصاددانان می گویند خطر آلوده شدن به ویروس کرونا و همچنین تعطیلی مدارس و عدم مراقبت از کودکان از جمله عوامل ممانعت از بازگشت افراد به کار است.
انتهای پیام/