رمز ارز

کلاهبرداری ۱۰۰ میلیارد ریالی با رمزارز جعلی؛ دو نفر در تهران بازداشت شدند

کلاهبرداری ۱۰۰ میلیارد ریالی با رمزارز جعلی؛ دو نفر در تهران بازداشت شدند

زمان مطالعه: 2 دقیقهپلیس فتای تهران بزرگ از دستگیری دو متهم به کلاهبرداری از فروشندگان خودرو با استفاده از رمزارزهای جعلی خبر داد. پلیس می‌گوید این افراد ۱۵ شهروند را فریب داده و در مجموع بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده‌اند.
شگرد کلاهبرداری در آگهی‌های خودرو
داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتای تهران بزرگ، گفت متهمان آگهی‌های فروش خودرو را در پلتفرم‌های دیوار و شیپور بررسی می‌کردند و سپس با فروشندگان تماس می‌گرفتند. آنها با پیشنهاد پرداخت بهای خودرو از طریق رمزارز، اعتماد فروشندگان را جلب می‌کردند.

با ۱۰ هزار تومان هم میشه طلا خرید!
خرید طلا و نقره دیجیتال با امکان تحویل فیزیکی در توچال، بدون اجرت و مالیات و با کمترین کارمزد.

خرید سریع و آسان

به گفته او، فروشندگان پس از دریافت دارایی دیجیتال در کیف پول خود، خودرو را تحویل می‌دادند؛ اما بعدا متوجه می‌شدند رمزارزهای واریزشده ارزش واقعی نداشته‌اند. متهمان نیز پس از تحویل گرفتن خودرو، محل را ترک می‌کردند.
بازداشت متهمان پس از شکایت مالباختگان
پس از ثبت شکایت‌ها، کارشناسان پلیس فتا هویت دو متهم را شناسایی کردند و آنها پس از طی مراحل قضایی در یکی از مناطق جنوبی تهران بازداشت شدند. پلیس اعلام کرد متهمان در تحقیقات به استفاده از این شیوه اعتراف کرده‌اند.
رئیس پلیس فتای تهران بزرگ از شهروندان خواست پیش از تحویل خودرو یا دیگر اموال در معاملات رمزارزی، از اعتبار و ارزش دارایی دریافتی اطمینان پیدا کنند. موارد مشکوک نیز از طریق شماره ۰۹۶۳۸۰ یا درگاه رسمی پلیس فتا قابل گزارش است.

با مراجعه به صفحه قیمت آنلاین ارزهای دیجیتال می‌توانید قیمت همه توکن‌ها و رمزارزها را به صورت لحظه‌ای مشاهده کنید.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا