سرور مجازی
فناوری

یک روش نوشیدن قهوه می‌تواند عمر شما را طولانی‌تر کند!

یک روش نوشیدن قهوه می‌تواند عمر شما را طولانی‌تر کند!

نوشیدن قهوه به صورت سیاه و بدون افزودنی‌های پرشکر و پرچرب می‌تواند به افزایش طول عمر کمک کند؛ این نتیجه مطالعه‌ای تازه است که نشان داده افرادی که قهوه می‌نوشند، به ویژه اگر قهوه‌شان کم یا بدون شکر و چربی اشباع باشد، عمر طولانی‌تری دارند. این تصور که قهوه می‌تواند احتمال مرگ زودرس را کاهش دهد، مدت‌هاست مطرح است. اما تیم تحقیقاتی دانشگاه تافتس در این مطالعه، به طور خاص بررسی کرده‌اند که افزودنی‌های قهوه چه تأثیری بر این رابطه دارند.

به گزارش دیتاسنتر من و به نقل از Forbes، بینگجی ژو، اپیدمیولوژیست دانشگاه تافتس می‌گوید: «مطالعات کمی به تأثیر افزودنی‌های قهوه بر ارتباط بین مصرف قهوه و ریسک مرگ و میر پرداخته‌اند و مطالعه ما یکی از نخستین‌هاست که میزان شکر و چربی اشباع اضافه‌شده را اندازه‌گیری کرده است.»

او افزود: «نتایج ما با دستورالعمل‌های تغذیه‌ای آمریکایی‌ها که محدود کردن شکر و چربی اشباع را توصیه می‌کند، همخوانی دارد.» در این مطالعه، داده‌های ۴۶,۳۳۲ بزرگسال آمریکایی بالای ۲۰ سال که در نظرسنجی‌های بهداشتی دولتی ثبت شده بودند، طی ۹ تا ۱۱ سال مورد بررسی قرار گرفت. در این مدت، ۷,۰۷۴ نفر فوت کردند و اطلاعات مرگ و میر با میزان مصرف قهوه آنها تطبیق داده شد.

نتایج نشان داد که مصرف‌کنندگان قهوه ریسک کمتری برای مرگ ناشی از هر علت داشتند، اما وقتی مقدار زیادی شکر و چربی اشباع (مانند شیر پرچرب یا خامه) به قهوه اضافه می‌شد، این مزیت آماری از بین می‌رفت. نوشیدن قهوه سیاه یا قهوه با مقدار بسیار کم شکر و چربی، با کاهش ۱۴ درصدی احتمال مرگ زودرس نسبت به کسانی که اصلاً قهوه نمی‌نوشیدند، همراه بود. به نظر می‌رسد مصرف دو تا سه فنجان در روز بهترین میزان باشد.

 

یک روش نوشیدن قهوه می‌تواند عمر شما را طولانی‌تر کند!
اگرچه محققان عوامل متغیر دیگری مثل سطح فعالیت بدنی، مصرف الکل، سن، جنسیت و سطح تحصیلات را نیز در نظر گرفتند، اما این مطالعه به اندازه کافی جامع نیست که رابطه علت و معلولی مستقیم را اثبات کند. ممکن است عوامل ناشناخته دیگری روی هر دو موضوع یعنی مصرف قهوه و مرگ و میر تأثیرگذار باشند.

با این حال، داده‌ها ارتباط قوی‌ای را نشان می‌دهد و با تحقیقات قبلی درباره فواید سلامتی قهوه همخوانی دارد. این مطالعه نشان می‌دهد که کافئین عامل اصلی این فواید است، چرا که مصرف‌کنندگان قهوه بدون کافئین تفاوتی در میزان مرگ و میر نداشتند و افزودن شکر، شیر و خامه ممکن است اثرات مثبت را کاهش دهد.

فانگ فانگ ژانگ از دانشگاه تافتس می‌گوید: «فواید سلامتی قهوه ممکن است به ترکیبات زیست‌فعال آن مربوط باشد، اما نتایج ما نشان می‌دهد که افزودن شکر و چربی اشباع می‌تواند این فواید را کاهش دهد.»

هنوز تحقیقات زیادی باقی مانده است، از جمله اینکه چگونه ترکیبات مختلف قهوه می‌توانند در برابر مرگ زودرس محافظت کنند. عوامل متعددی در این زمینه دخیل هستند، از جمله زمان مصرف قهوه که در مطالعه‌ای در اوایل سال جاری به آن پرداخته شده است.

این تحقیق جدید به ویژه مفید است چون قهوه را از سایر افزودنی‌ها جدا کرده است، موضوعی که در همه مطالعات مشابه رعایت نمی‌شود و هر مطالعه معمولاً روی جنبه خاصی تمرکز دارد.
ژانگ در پایان می‌گوید: «قهوه یکی از پرمصرف‌ترین نوشیدنی‌های جهان است و با توجه به اینکه تقریباً نیمی از بزرگسالان آمریکایی حداقل یک فنجان در روز قهوه می‌نوشند، مهم است بدانیم این موضوع چه تأثیری بر سلامت ما دارد.»

مجله خبری mydtc

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا