سرور مجازی
فناوری

خودروی برقی اقتصادی فولکس‌واگن، انقلابی در خودروهای الکتریکی مقرون‌به‌صرفه

خودروی برقی اقتصادی فولکس‌واگن، انقلابی در خودروهای الکتریکی مقرون‌به‌صرفه

فولکس‌واگن قصد دارد در سال ۲۰۲۷ خودروی برقی اقتصادی جدید خود را با قیمت ۲۰,۰۰۰ یورو معرفی کند. این مدل که احتمالاً با نام ID.One عرضه خواهد شد، برای بازار اروپا طراحی شده و جای خالی مدل «آپ!» را پر خواهد کرد.  

به گزارش دیتاسنتر من و نقل از تک‌رادار، این خودرو در کنار مدل ID.2all که حدود ۲,۰۰۰ یورو گران‌تر است، بخشی از استراتژی فولکس‌واگن برای ورود به بازار خودروهای برقی ارزان‌قیمت خواهد بود.

طراحی این خودرو ساده اما باکیفیت خواهد بود و امکانات پیشرفته‌ای مانند سیستم‌های سرگرمی (اینفوتینمنت) بزرگ را نخواهد داشت تا هزینه تولید کاهش یابد. با توجه به این سیاست، انتظار می‌رود که برد باتری آن نیز برای استفاده شهری مناسب باشد.  

 

خودروی برقی اقتصادی فولکس‌واگن، انقلابی در خودروهای الکتریکی مقرون‌به‌صرفه
بازار خودروهای برقی به‌تدریج از مدل‌های لوکس فاصله گرفته و به سمت مدل‌های اقتصادی حرکت می‌کند. نمونه‌هایی مانند رنو 5 E-Tech در فرانسه با استقبال زیادی روبه‌رو شده‌اند و مدل‌های دیگری همچون سیتروئن C3 Aircross و Dacia Spring نیز به این روند پیوسته‌اند.  

فولکس‌واگن، که سابقه‌ای طولانی در تولید خودروهای اقتصادی باکیفیت دارد، امیدوار است این مدل جدید همان موفقیتی را که مدل‌های Polo و !Up برای این برند به ارمغان آورده‌اند تکرار کند. بااین‌حال، سال ۲۰۲۷ ممکن است برای رقابت با برندهایی مانند رنو که به‌سرعت مدل‌های اقتصادی جدیدی عرضه می‌کنند کمی دیر باشد.  

مجله خبری mydtc

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا