با قابلیت شارژ معکوس گوشیهای هوشمند آشنا شوید
با قابلیت شارژ معکوس گوشیهای هوشمند آشنا شوید
به گزارش دیتاسنتر من، به عبارت دیگر، میتوانید از گوشی هوشمند خود به عنوان یک شارژر قابل حمل برای شارژ دستگاه دیگری استفاده کنید.
چگونه کار میکند
فرآیند شارژ معکوس با تبدیل گوشی به منبع انرژی به جای مصرف کننده آن انجام میشود و این بستگی به استفاده از درگاه شارژ دارد که میتواند انرژی را به دستگاه دیگری ارسال کند.
برای استفاده از شارژ معکوس، ابتدا باید بررسی کنید که گوشی هوشمند شما از این فناوری پشتیبانی میکند. در برخی از گوشیها، ممکن است لازم باشد از طریق تنظیمات، قابلیت شارژ معکوس را فعال کنید.
انواع شارژ معکوس
دو نوع اصلی شارژ معکوس وجود دارد:
شارژ معکوس سیمی: این روش از طریق یک کابل سازگار انجام میشود، جایی که دو گوشی به یکدیگر متصل هستند.
شارژ معکوس بیسیم: این قابلیت به دستگاه دیگری اجازه میدهد تا به صورت بیسیم شارژ شود، به عنوان مثال، تلفنی که از این فناوری پشتیبانی میکند، میتواند برق را به گوشی، ساعت هوشمند یا گوشی دیگری که از شارژ بیسیم پشتیبانی میکند، بفرستد.
مزایای شارژ معکوس
هنگامی که نمیتوانید شارژر یا پریز برقی برای شارژ دستگاه دیگر خود پیدا کنید، شارژ معکوس میتواند مفید باشد. همچنین این روش نیاز به همراه داشتن یک پاوربانک (شارژر قابل حمل) اضافی را کاهش میدهد.
در اینجا باید به این نکته توجه داشت که با وجود مفید بودن، شارژ معکوس ممکن است در مقایسه با شارژ سنتی سرعت بالایی نداشته باشد و منجر به شارژ باتری در گوشی مبدأ شود. درواقع شارژ گوشی منبع، به سرعت مصرف شود، بنابراین ترجیحا از آن در شرایط اضطراری یا فقط در مواقع نیاز استفاده کنید.
لازم به ذکر است که اگر گوشی از قابلیت شارژ معکوس پشتیبانی نمیکند، میتوان از کابل مخصوصی به نام «OTG یا On-The-Go» استفاده کرد که به گوشی اجازه میدهد به عنوان منبع تغذیه به دستگاههای دیگر متصل شود این روش اغلب کمتر رایج است و به کابل “OTG” نیاز است. “OTG” توانایی تلفن برای ارسال برق از طریق درگاه شارژ است.
مجله خبری mydtc