مطالعه آب و هوای فضا به وسیله ماهوارههای ناسا
آژانس فضایی ناسا قرار است با ۶ ماهواره کوچک اطلاعات دقیقی از آب و هوای موجود در فضا به ما ارائه دهد. یکی از مشکلات موجود برای سفر به فضا آب و هوای این محیط است همچنین برای ماموریتها و یا زندگی طولانی مدت در فضا ما باید اطلاعات دقیقی در ارتباط با آب و هوای محیط خارج از زمین داشته باشیم. در این شرایط ناسا در حال ایجاد تلسکوپی برای حل مشکل آب و هوای فضا است.
به گزارش digitaltrends، خورشید مقادیر زیادی تشعشع ساطع میکند. این تشعشعات میتواند برای وسایل الکترونیکی موجود در فضا مثل ماهوارهها و فضاپیماها مشکل ایجاد کنند همچنین تشعشعات میتوانند برای سلامتی فضانوردان مضر باشند. ناسا قصد دارد تا با استفاده از شش ماهواره کوچک در پروژهای به نام Sunrise، رویدادهای خطرناک آب و هوای فضایی را با جزئیات بیشتری مورد مطالعه قرار دهد. کار هماهنگ این ماهوارهها میتوانند مانند یک تلسکوپ با عرض ۱۰ کیلومتر عمل کند.
این نوع فعالیتها میتوانند اطلاعات دقیق تری درباره آب و هوای فضا به ما ارئه کند. اولین ماهواره از شش ماهواره SunRISE به تازگی تکمیل شده است و این شش ماهواره کوچک قرار است در سال ۲۰۲۴ به فضا پرتاب شوند. برنامه این ماموریت به این شکل است که قرار است این شش ماهواره در یک ساختار به دور زمین بچرخند تا یک تلسکوپ ایجاد کنند که در فاصله حدود ۳۵۴۰۵ کیلومتر در مدار قرار میگیرد. این وسیله میتواند انفجار امواج رادیویی را از تاج خورشید تشخیص دهد و اطلاعات بدست آمده را به زمین منتقل میکند، جایی که میتوان از آن برای تهیه نقشههای سه بعدی دقیق از خورشید استفاده کرد.
بیشتر بخوانید
- ناسا اثرات گردوغبار بر گرمایش زمین را بررسی میکند