نحوه تهیه نسخه پشتیبان از داده های تلفن اندرویدی
اطلاعاتی همچون عکسها، ویدئوها، مخاطبان و پروژههای کاری یا تحصیلی معمولا در تمام تلفنهای هوشمند قرار دارند که ممکن است به دلایل مختلف حذف شوند. به همین علت کاربران باید برای فایلهای خود نسخه پشتیبانی را تهیه کنند.
به گزارش سایت slashgear، برای تهیه نسخه پشتیبان، کاربران میتوانند فایلهای خود را به صورت دستی روی هارد دیسک و کارت SD کپی کرده یا از یک برنامه شخص ثالث برای انتقال خودکار از اندروید به رایانه استفاده کنند. اما راحتترین راه، تنظیم فضای ابری است.
کاربران میتوانند از هر سرویس ابری برای ایجاد نسخه پشتیبان اندروید خود استفاده کنند اما به دلیل هماهنگی گوگل با اندروید، سرویس ابری برای تهیه نسخه پشتیبان بهتر است. گوگل به کاربران امکان میدهد از محتوا، تنظیمات برگزیده برنامه، پیامها و مخاطبین خود در اندروید بهطور خودکار پشتیبانی کرده و آنها را مدیریت کنند.
نحوه پشتیبان گیری از عکسها و فیلمها در اندروید
سرویس گوگل برای ذخیره و بازیابی عکسها و ویدئوها برنامهای به نام پشتیبان گیری و همگام سازی” دارد که از قبل در برنامه گوگل فوتوز برای اندروید ادغام شده است. برای ایجاد یک نسخه پشتیبان برای گالری عکس و ویدئو، گوگل فوتوز را از پلی استور دانلود و نصب کرده سپس با یک حساب گوگل دلخواه وارد برنامه شوید.
پس از ورود به سیستم، روی عکس نمایه خود در گوشه ضربه بزنید تا تنظیمات برگزیده ظاهر شود. سپس، به تنظیمات عکسها رفته و سوئیچ را تغییر دهید. پشتیبانگیری و همگامسازی بهطور خودکار شروع به ذخیره عکسها و ویدئوهای شما در فضای ابری میکند. هنگامی که فرآیند با موفقیت انجام شد، یک علامت در اطراف تصویر نمایه خود خواهید دید.
از ۱ ژوئن ۲۰۲۱، گوگل فقط ۱۵ گیگابایت فضای ذخیرهسازی رایگان ارائه میکند. اما کاربران میتوانند اندازه آپلود را برای صرفهجویی در فضا تنظیم کنند. برای تغییر اندازه آپلود، منوی Backup & Sync را به پایین اسکرول کرده و اندازه آپلود را انتخاب کنید. همچنین، اگر کاربران نیازی به پشتیبان گیری از کل گالری خود ندارند، میتوانند پوشههای جداگانه را مشخص کرده و به همگام سازی رفته، گزینه پوشههای دستگاه پشتیبان را انتخاب کرده و پوشههای انتخابی خود را از لیست تغییر دهند.
بیشتر بخوانید
- ترفند مخفی Back Tap در گوشیهای آیفون