هفتمین دوره همایش بینالمللی زنگ برنامهنویسی در شیراز برگزار میشود
رویداد بینالمللی زنگ برنامهنویسی ویژه دانشآموزان دوره دوم متوسطه به صورت حضوری از 25 تا 31 تیرماه در دانشگاه شیراز برگزار خواهد شد.
زنگ برنامهنویسی (Hour of Code) در ابتدا به عنوان مقدمهای یک ساعته برای علوم کامپیوتر شروع به کار کرد. هدف این برنامه، آشنایی اولیه با مفاهیم «برنامهنویسی» و آموزش دید الگوریتمی برای دانشآموزان بود تا نشان دهد هر کسی میتواند این اصول مقدماتی را بیاموزد.
در واقع این رویداد به دنبال تبدیل افراد به متخصص کامپیوتر نیست، بلکه آموزشی اولیه است تا دانشآموزان بیاموزند که علم کامپیوتر، سرگرمکننده، خلاقانه، پیشگام و دارای آینده درخشان است.
انجمن علمی ACM بخش کامپیوتر دانشکده مهندسی و برق کامپیوتر دانشگاه شیراز قصد دارد برای هفتمین بار همایش جهانی HoC را با تایید رسمی سازمان جهانی Hour of Code برگزار کند. این رویداد هر ساله در بیش از 180 کشور جهان برگزار میشود.
با توجه به بهبود نسبی وضعیت همه گیری کووید 19، این همایش به صورت حضوری در دانشکده مهندسی شماره 2، واقع در خیابان ملاصدرا و از تاریخ 25 الی 31 تیر ماه 1401 برگزار خواهد شد.
در این دوره از زنگ برنامهنویسی، 150 تا 200 دانش آموز متوسطه دوم حضور خواهند داشت و شاهد آموزشی با نگرش نو به علوم کامپیوتر و به ویژه دانش برنامهنویسی خواهند بود.
بیش از 50 نفر از دانشجویان بخش کامپیوتر به عنوان کادر برگزاری در قالب هفت کمیته و با مشورت و راهنمایی های اساتیدی چون کشتکاران (استاد مشاور انجمن علمی ACM)، طاهری (استاد مشاور همایش) و راجی (معاونت فرهنگی دانشکدهی برق و کامپیوتر) میزبان علاقمندان خواهند بود.
محتوای علمی هفتمین دوره همایش طبق رسالت Hour of Code جهانی بر پایه آموزش بازی محور ارائه خواهد شد.
گفتنی است ششمین دوره همایش زنگ برنامهنویسی با شرکت 257 دانشآموز متوسطه اول و دوم از سراسر کشور و به صورت مجازی برگزار شد. محتوای علمی آن دوره شامل 375 دقیقه سخنرانی و مصاحبه با تعدادی از چهرههای ماندگار علوم کامپیوتر در ایران، بیش از 200 دقیقه آموزش آفلاین برنامهنویسی در قالب بازی و چندین ساعت آموزش آنلاین همراه با پشتیبانی علمی 24 ساعته به مدت بیش از یک بود.