سرور مجازی
فضای مجازی

کاوشگر خورشیدی پارکر ناسا از نزدیکی ستاره خود عبور می‌کند

کاوشگر خورشیدی پارکر که برای تحمل گرما و تشعشعات شدید خورشیدی طراحی شده است، با سرعت حداکثری ۵۸۶ هزار کیلومتر در ساعت ۸.۵ میلیون کیلومتر به سطح خورشید نزدیک می‌شود. این سرعت تقریباً ۲۱ برابر سریع‌تر از سرعت ایستگاه فضایی بین‌المللی هنگام گردش به دور زمین است.

به گزارش space.com، سخنگوی آزمایشگاه فیزیک کاربردی دانشگاه جانز، هاپکینز (JHUAPL) می‌گوید: کاوشگر پارکر چندین بار رکورد سرعت را در طول ماموریتش شکسته است. نور رئوفی، کارشناس این ماموریت، می‌گوید: مأموریت کاوشگر خورشیدی پارکر چشم‌انداز تحقیقات خورشیدی و هلیوفیزیک است و ما را ترغیب به عملی کردن ایده‌های چالش‌برانگیز می‌کند.

جاستین کسپر از BWX Technologies، محقق اصلی الکترون‌های باد خورشیدی آلفا و پروتون (SWEAP)، می‌گوید: نمونه‌برداری از باد خورشیدی در مرز بحرانی Alfvén (نوعی موج مغناطیسی هیدرودینامیکی) برای درک گرمایش و شتاب باد خورشیدی ضروری است. الکترون‌های باد خورشیدی آلفا و پروتون (SWEAP) ابزاری در کاوشگر فضایی بدون سرنشینی است که به سمت خورشید حرکت می‌کند.

کاوشگر خورشیدی پارکر

برخی از اکتشافات دیگر پارکر عبارتند از: پیدا کردن ناحیه‌ای عاری از گرد و غبار در اطراف خورشید که در آن دانه‌ها به دلیل گرمای شدید تصعید می‌شوند و تعیین منشا میدان مغناطیسی پر پیچ و خم در سطح خورشید است. کاوشگر خورشیدی پارکر در آگوست ۲۰۱۸ راه اندازی شد و انتظار می‌رود این ماموریت ماهیت آب و هوای فضایی را آشکار کند.

 کاوشگر  قرار است پرواز‌های دوره‌ای سیاره‌ای زهره را برای افزایش سرعت یا تنظیم مسیر انجام دهد و گاهی اوقات تصاویر خیره‌کننده‌ای را در طول مسیر ماموریت خود ثبت کند. در مجموع کاوشگر خورشیدی پارکر در طول مأموریت هفت ساله خود که قرار است در اواسط سال ۲۰۲۵ به پایان برسد، ۲۴ عبور نزدیک از خورشید انجام خواهد داد.


بیشتر بخوانید

  • تلسکوپ فضایی جیمز وب دو سیاره فراخورشیدی را رصد خواهد کرد

دیتاسنتر من فضای مجازی دريچه فناوری

مجله خبری دیتاسنتر من

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا