مدیرعامل بیتمکس: سال آینده پنج کشور بیت کوین را بهعنوان پول قانونی میپذیرند
مدیرعامل صرافی «بیتمکس» پیشبینی کرده که تا پایان سال ۲۰۲۲ حداقل پنج کشور بیت کوین را به عنوان پول قانونی بپذیرند. او برای این پیشبینی سه دلیل عمده را مطرح کرده و معتقد است که کشورهای در حال توسعه از این فناوری استقبال خواهند کرد.
«الکس هوپتنر»، مدیرعامل صرافی رمزارزی بیتمکس پیشبینی کرده که کشورهای در حال توسعه پرچمدار پذیرش بیت کوین باشند. او در این باره گفت: «پیشبینی میکنم که تا انتهای سال آینده حداقل پنج کشور بیتکوین را به عنوان پول قانونی خود بپذیرند. همگی آنها کشورهای در حال توسعه خواهند بود.»
هوپتنر به سه دلیل میگوید کشورهای در حال توسعه به قطار بیتکوین میپیوندند. بحث اول حوالههای ارزی است. حوالهها در سال گذشته ۲۳ درصد از تولید ناخالص ملی السالوادور را شکل دادند. او با استناد به دادههای بانک جهانی میگوید کشورهایی که درآمد پایین یا متوسطی دارند، حدود ۷۵ درصد از حوالههای ارزی جهانی را دریافت میکنند. در سال ۲۰۲۰ حدود ۵۴۰ میلیارد دلار حواله ارزی به این کشورها ارسال شده است.
مدیرعامل بیتمکس میگوید: «این پول باید به نحوی به خانه برگردد. اما سیستمهای فعلی حواله ارز از جمله سیستم وسترن یونیون بابت حواله پول در روز کاری بعدی بهطور میانگین ۱۰ درصد از کاربران کارمزد میگیرند.» مسئله دوم تورم است. صندوق بینالمللی پول (IMF) پیشبینی کرده که میانگین تورم کشورهای در حال توسعه در سال ۲۰۲۱ بین ۲.۴ تا ۵.۴ درصد باشد.
هوپتنر میگوید مردم در دورههای تورمی به دنبال جایگزینی برای ارزهای فیات خواهند بود. او یادآور میشود که با تورم ۱۵ درصدی ترکیه، استقبال از بازار رمزارزها افزایش چشمگیری داشت. موضوع سوم به سیاست برمیگردد. خیلی از سیاستمداران متخصص و فنیاند و دوست دارند خود را مترقی و آیندهنگر نشان دهند.
در سال آینده، سیاستمداران بیشتری مسیر رئیس جمهور السالوادور را طی خواهند کرد. هوپتنر میگوید: «کاری که السالوادور انجام داد، نخستین گام باورمندانه در مسیر بازار رمزارزها بود و اتخاذ تصمیمهای مشابه برای سایر کشورها را آسانتر کرد.» با این حال، او هشدار داده که هرگونه شکست از سوی این سیاستمداران میتواند به کلیت پذیرش رمزارزها در دنیا لطمه وارد کند.