اقتصادی

تصمیم جدید بانک مرکزی برای بازار ارز/ میزان عرضه در مرحله اول مشخص شد

تصمیم جدید بانک مرکزی برای بازار ارز/ میزان عرضه در مرحله اول مشخص شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بانک مرکزی در واکنش به جهش اخیر نرخ دلار و عبور آن از ۲۵۳ هزار تومان، از برنامه عرضه ارز تا ۲ میلیارد دلار اسکناس خبر داد.
طبق اعلام بانک مرکزی در مرحله اول یک میلیارد دلار آن از طریق شعب منتخب بانک‌ها و صرافی‌های بانکی عرضه می‌شود.
بازار ارز از ۲ روز گذشته وارد موج تازه‌ای از افزایش قیمت شده در حالی که در پایان شهریور حوالی ۲۳۰ هزار تومان معامله می‌شد.
در معاملات ۶ مهر دلار از مرز ۲۴۰ هزار تومان عبور کرد و تا پایان همان روز حدود ۱۰ هزار تومان افزایش یافت و به محدوده ۲۴۴ هزار تومان رسید.۷ مهر نیز روند صعودی و نرخ دلار از ۲۵۰ هزار تومان عبور کرد و تا محدوده ۲۵۳ هزار تومان بالا رفت.
حالا بر اساس اعلام بانک مرکزی عرضه ارز افزایش یافته و تمام افراد بالای ۱۸ سال می‌توانند با ارائه کارت ملی تا سقف ۱۰ هزار دلار از این ارز خریداری کنند.
۲۲۳۲۲۵

مجله خبری mydtc

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا