سرور مجازی
zoomit

مقایسه گلکسی بادز ۲ پرو با رقبا؛ هدفون بی‌سیم جدید کره‌ای‌ها چه حرفی برای گفتن دارد؟

سامسونگ نسل جدید هدفون TWS رده‌بالای خود موسوم به گلکسی بادز ۲ پرو را رسماً رونمایی کرد. در این مقاله قصد داریم این محصول را با رقبای اصلی آن ازجمله اپل ایرپاد پرو، هواوی فری بادز پرو، سونی XM4، پاوربیتس پرو مقایسه کنیم.

طراحی

گلکسی بادز پرو ۲

گلکسی بادز پرو با تغییرات جزئی نسبت به بادز پرو اصلی سامسونگ معرفی شد. این محصول از نوع داخل‌گوشی است و نسبت به نسل قبلی خود ابعاد کوچک‌تری دارد. این درحالی است که ایرپاد پرو اپل جوانه‌هایی دارد که باعث می‌شود ابعاد کلی آن‌ها نسبت به بادز ۲ پرو کمی بزرگ‌تر به‌نٰظر برسد. پاوربیتس‌ پرو نیز از طراحی متمایزتری بهره می‌برد و ساختار ظاهری آن با همه‌ی مدل‌هایی که به آن‌ها اشاره می‌کنیم تفاوت دارد. اما سونی XM4 نیز از سبک طراحی مشابه گلکسی بادز ۲ پرو استفاده می‌کند و داخل گوش کاربر قرار می‌گیرد. درنهایت هواوی فری‌ بادز پرو را داریم که این محصول نیز طراحی مشابه ایرپاد پرو را ارائه می‌دهد.

درواقع نمی‌توان سبک طراحی هیچ‌کدام از این هدفون‌های بی‌سیم را به‌طور کامل برتر از سایرین اعلام کرد و این مورد تا حدودی سلیقه‌ای است. سازندگان همه‌ی این محصولات ادعا می‌کنند هنگام فعالیت‌های سخت یا ورزشی، به‌راحتی از گوشی خارج نمی‌شوند. شاید بتوان گفت بین همه‌ی این مدل‌ها، پاوربیتس‌ پرو برای ورزش‌کاران بهترین گزینه است زیرا ساختار آن به‌نحوی طراحی شده است تا بدون هیچ مشکلی و تحت هرشرایطی روی گوشی کاربر باشد.

امکانات

گلکسی بادز ۲ پرو سامسونگ از حالت Ambient Sound برای شنیدن صدای محیط اطراف در حین پخش محتوا بهره می‌برد. این درحالی است که اپل ایرپاد پرو نیز ویژگی مشابهی موسوم به حالت Transparency را برای شنیدن صدای محیط ارائه می‌دهد.

شاید یکی از مهم‌ترین قابلیت‌های بادز ۲ پرو نسبت به رقبای آن، پشتیبانی از بلوتوث ۵٫۳ و امکان پخش صدای ۲۴ بیتی HiFi باشد که البته برای استفاده از این ویژگی باید از اپلیکیشن‌ها و دستگاه‌های سازگار استفاده کنید.

گلکسی بادز ۲ پرو مثل ایرپاد پرو اپل، فری بادز پرو هواوی و XM4 سونی از کنترل‌های لمسی برای تغییر بلندی صدا، قطع و پخش و حرکت بین فهرست موسیقی‌‌ها، پاسخ دادن یا قطع تماس و موارد دیگر بهره می‌برد. این درحالی است که پاوربیتس‌ پرو روی هر دوایرپاد آن دکمه‌های فیزیکی برای کنترل بلندی صدا دراختیار کاربر قرار می‌دهد.

غیر از فری‌بادز پرو هواوی، سایر هدفو‌ن‌های اشاره شده به‌نوعی دربرابر نفوذ آب یا حداقل تعرق، مقاومت دارند. XM4 سونی گواهی IPX4 دارد و یعنی دربرابر پاشش قطرات آب مقاوم است. پاوربیتس‌ پرو صرفاً به گفته‌ی سازنده‌ی آن دربرابر تعریق مقاوم است و ایرپاد پرو اپل نیز مثل هدفون سونی از گواهی IPX4 بهره می‌برد. این درحالی است که بادز ۲ پرو گواهی IPX7 دارد و بنابراین مقاومت بیشتری دربرابر آب و تعریق ارائه می‌دهد.

از بین این هدفون‌ها، پاوربیتس پرو و ایرپاد پرو از دستگاه‌های iOS نیز پشتیبانی می‌کنند و می‌توان از آن‌ها برای گفت‌وگو با دستیار صوتی سیری بهره گرفت.

شارژدهی

گلکسی بادز ۲ پرو سامسونگ درحالت فعال بودن قابلیت حذف‌نویز تا ۵ ساعت و درحالت غیرفعال بودن این قابلیت تا ۸ ساعت شارژدهی دارد. ازطرفی عمرباتری XM4 سونی حداکثر ۸ ساعت درحالت روشن بودن حذف نویز و ۱۲ ساعت هنگام خاموش بودن این ویژگی است. هواوی فری‌بادز پرو نیز با هربار شارژ درحالت فعال بودن حذف نویز تا ۴ ساعت و درحالت عادی تا ۷ ساعت دوام می‌آورد. پاوربیتس‌ پرو نیز می‌تواند با هربار شارژ تا حدود ۹ ساعت شارژدهی داشته باشد. درنهایت ایرپاد پرو را داریم که عمرباتری آن درحال فعال بودن حذف‌نویز ۴ ساعت و ۳۰ دقیقه است و هنگام پخش موسیقی نیز تا ۵ ساعت دوام می‌آورد.

درکل، ظرفیت باتری و شارژدهی این هدفون‌ها نیز باهم تفاوت دارد و البته میزان شارژدهی به‌میزان درخورتوجهی به نوع کارکرد و فعال بودن برخی ویژگی‌ها ازجمله سیستم حذف‌نویز دارد. در ادامه می‌توانید جدول کامل مقایسه مشخصات این محصولات را مشاهده کنید.

مجله خبری mydtc

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا