اسنپدراگون ۸ نسل ۱ پلاس احتمالاً ۱۰ درصد سریعتر از مدل استاندارد خواهد بود
با عرضهی گوشیهای مجهز به تراشهی اسنپدراگون ۸ نسل ۱ و انتشار نتایج ناامیدکنندهی تراشه و پایداری اندک و تولید گرمای زیاد، فشارها روی کوالکام افزایش یافت؛ فشاری که سبب شد این شرکت آمریکایی بهسرعت روند توسعهی نسخهی بهبودیافته با نام اسنپدراگون ۸ نسل ۱ پلاس را شروع کند. گفتنی است وظیفهی تولید تراشه این بار بهجای سامسونگ، به دیگر غول دنیای نیمههادی، یعنی TSMC سپرده شد. حال اطلاعات جدیدی از عملکرد این تراشه فاش شده است.
- اسنپدراگون ۸ نسل یک در تست چند هستهای گیکبنچ از دایمنسیتی ۸۱۰۰ شکست خورد
کوالکام قصد دارد با عرضهی اسنپدراگون ۸ نسل ۱ پلاس باردیگر آبروی ازدسترفتهی خود را پس بگیرد و در این راه از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد. مشکلاتی چون تولید گرمای بیشازحد و درنتیجه ناپایدارشدن تراشه و افت عملکرد سبب شد این شرکت انگشت اتهام را بهسوی سامسونگ و تکنولوژی ۴ نانومتری آن نشانه بگیرد.
کوالکام در اولین تلاش خود، تکنولوژی را تغییر داد و از نودهای TSMC استفاده کرد. حال با انتشار خبرهای جدید از آزمایش عملکرد تراشهی اسنپدراگون ۸ نسل ۱ پلاس، بهنظر میرسد که تلاشهای کوالکام بهبار نشسته است و این شرکت میتواند رقیبی جدی برای دایمنسیتی ۹۰۰۰ مدیاتک را روانه بازار کند.
طبق توییت اخیر Yogesh Brar، عملکرد تراشهی اسنپدراگون ۸ نسل ۱ پلاس بسیار مثبت ارزیابی میشود و کوالکام موفق شده است با تکیه به نودهای TSMC و تکنولوژی پردازشی آن، دمای تراشه را کنترل کند و پایداری آن را افزایش دهد. با بهبودهای حاصلشده، مصرف باتری تراشه نیز تا حدودی بهبود و عملکرد کلی SoC نیز حدود ۱۰ درصد افزایش یافته است.
- وان پلاس 10 اولترا با تراشه اسنپدراگون ۸ نسل یک پلاس عرضه میشود
با افزایش ۱۰ درصدی عملکرد اسنپدراگون ۸ نسل ۱ پلاس، میتوانیم رقابت شانهبهشانهی آن با تراشهی دایمنسیتی ۹۰۰۰ را انتظار داشته باشیم؛ تراشهای که برای آنهم از نودهای TSMC استفاده شده است. ناگفته نماند که گزارشهای پیشین از بهبود ۲۰ درصدی عملکرد حکایت میکردند و اکنون بهبود ۱۰ درصدی شاید آنچنان که انتظار میرفت، چشمگیر بهنظر نرسد.