نماد سایت مجله خبری دیتاسنتر من

بهترین کیف پول های بیت‌ کوین

اگر به دنبال خرید بیت‌ کوین یا سایر رمزارزها هستید، ممکن است با این سوال مواجه شوید که بهترین کیف‌پول بیت‌کوین چیست. ما لیستی از بهترین کیف‌پول‌های بیت‌کوین را با تمرکز بر هزینه، تجربه کاربری، تعداد رمزارز مورد پشتیبانی و سایر ویژگی بررسی کرده‌ایم. برای مشاهده بهترین کیف‌پول‌های بیت‌کوین ادامه این مقاله را از دست ندهید.

Exodus

Exodus یک کیف پول دسکتاپ و تلفن همراه با رابط کاربری بسیار ساده و قابلیت مبادله توکن است. یکی از محبوب‌ترین ویژگی‌های Exodus توانایی مبادله بین تعداد فزاینده‌ای از رمزارزهاست. در حال حاضر Exodus قابلیت مبادله بیش از ۱۰۰ ارز دیجیتال مختلف را فراهم می‌کند.

این کیف پول برای مبتدیانی که تازه وارد فضای رمزارزها شده‌اند گزینه‌ای بسیار عالی است. همچنین از پشتیبانی بسیار خوبی برخوردار است که یک ویژگی ضروری برای مبتدیان این بازار به حساب می‌آید.

از طرفی این کیف‌پول به دلیل ساختار متن بسته آن، ممکن است برای کاربران حرفه‌ای فاقد جذابیت‌های لازم باشد. که این بر خلاف ایده بیت‌کوین و بلاکچین بوده و می‌تواند نگرانی‌های امنیتی ایجاد کند.

همچنین Exodusاین امکان را دارد که کارمزدهای سفارشی را برای کاهش هزینه‌ها اتخاذ کند. علاوه بر این گزینه‌ای را برای تعیین کارمزد به طور خودکار تعیین می‌کند که از انجام سریع تراکنش اطمینان حاصل شود.

معایب

Electrum

Electrum یکی از کیف پول‌های اصلی بیت‌کوین است که از سال ۲۰۱۱ (تنها دو سال پس از خلق بیت‌کوین) وجود داشته است. هرچند این کیف‌پول تنها مختص بیت‌کوین است، اما این کار را به بهترین نحو انجام می‌دهد. همچنین Electrum به دلیل آپشن‌های پیچیده خود، برای کاربران حرفه‌ای مناسب است.

Electrum متن باز بوده و به کاربران امکان تنظیم کارمزد تراکنش‌ها را می‌دهد و این قابلیت را دارد که آنها بین بیت‌کوین legacy و Segwit یکی را انتخاب کنند. Electrum همچنین به کاربرانش امکان تعیین سطح امنیت خود را می‌دهد. به عنوان مثال می‌توانید یک کیف پول استاندارد، با احراز هویت ۲ عاملی یا چند امضایی ایجاد کنید. همچنین می‌توانید عبارت پشتیبانی خود را با کلمات سفارشی تکمیل کنید.

مزایا

معایب

Mycelium

Mycelium یک کیف‌پول بیت‌کوین متن باز و مختص تلفن همراه است که در حال حاضر تنها از توکن‌های بیت‌کوین، اتر و ERC-20 پشتیبانی می‌کند. Mycelium از جهاتی کاملاً شبیه به Electrum است، با برخی از تفاوت ها در رابط‌کاربری و همچنین ارایه بستر مبادلاتی داخلی.

Mycelium مانند Electrum، یکی از کیف پول‌های اولیه در این حوزه است و شما می‌توانید توسط آن کارمزد تراکنش‌های سفارشی و مدت زمانی که مایل به انجام تراکنش هستید را تعیین کنید.

Mycelium دارای چند ویژگی جالب دیگر مانند پشتیبانی از کیف پول سخت‌افزاری است که به کاربران اجازه می‌دهد بیت‌کوین خود را در یک دستگاه ذخیره‌سازی آفلاین نگه‌داری کنند.

مزایا

معایب

Ledger Nano X

Ledger Nano X دومین کیف‌پول سخت‌افزاری از Ledger، یک شرکت فرانسوی است که در سال ۲۰۱۴ راه‌اندازی شد. اولین محصول این شرکت، Ledger Nano S بود که چندین سال گزینه اول استفاده کاربران بود.

Nano X شبیه یک فلش مموری بوده که از طریق پورت USB یا بلوتوث به دستگاه شما متصل می‌شود. این بدان معناست که می‌توانید این کیف پول را به دستگاه iOS یا Android خود وصل کنید و نیازی به کامپیوتر ندارید. این کیف پول از بیش از ۱۸۰۰ رمزارز را پشتیبانی می‌کند و این لیست هر سال در حال افزایش است.

در حالی که این دستگاه یک کیف پول سخت‌افزاری سرد است، تیم Ledger نرم‌افزار Ledger Live را ایجاد کرده که یک رابط کاربری برای تمامی دارایی‌های شما ارائه می دهد. این نرم‌افزار به کاربران این امکان را می‌دهد که کیف‌پول‌های ‌جدید رمزارزهای مختلف خود را به دستگاه را اضافه کرده و سبد دارایی خود را مدیریت کنند. در حال حاضر کیف پول‌های سخت‌افزاری Ledger، محبوب ترین کیف‌پول‌ها در صنعت کریپتو هستند.

مزایا

معایب

Trezor

Trezor مانند Ledger، نامی آشنا در بین کیف‌پول‌های ذخیره‌سازی سرد است. مدل T آن، نسل دوم کیف پول‌های سخت‌افزاری این شرکت است. Trezor Model T بسیار شبیه Ledger است، اما به کاربر این امکان را می‌دهد که مستقیماً در رابط وب سایت خود به بسترهای مبادلاتی شخص ثالث مانند Changelly و CoinSwitch دسترسی پیدا کند.

مدل T این کیف پول از صفحه نمایش لمسی بهره می‌برد که استفاده از آن برای مبتدیان راحت‌تر از مدل‌های دکمه‌ای است. Trezor همچنین دارای اسلات کارت MicroSD است که به شما امکان استفاده از کارت‌های MicroSD برای رمزگذاری PIN و محافظت بیشتر دستگاه خود در برابر حملات را می‌دهد.

این کیف پول همچنین دارای یک کابل USB Type-C است تا بتوانید با آن به تلفن هوشمند یا رایانه رومیزی خود متصل شوید. در حال حاضر Trezor Model T از بیش از ۱۶۰۰ رمزارز مختلف پشتیبانی می‌کند.

مزایا

معایب

Ledger Nano S

Ledger Nano S اولین نسل کیف پول سخت‌افزاری است که توسط کمپانی Ledger معرفی شد. این کیف‌پول مانند Nano S با بیش از ۱۵۰۰ رمزارز سازگار است. Nano S دارای کابل USB نوع C نیست، بنابراین کاربران با تلفن‌های هوشمند مدرن ممکن است در اتصال به این دستگاه دچار مشکل شوند.

Nano S در اصل نسخه‌ای مشابه با nano X است. تنها تفاوت آنها این است که Nano S فاقد اتصال بلوتوث است و قابلیت ذخیره سه اپلیکیشن در مقابل ۱۰۰ اپلیکیشن Nano X را ارایه می‌دهد.

این کیف پول تنها با قیمت ۵۹ دلار، یک کیف پول فوق‌العاده خوش قیمت برای افرادیست که به دنبال ذخیره رمزارزهای خود با قیمت مناسب هستند. استفاده از Ledger Live بسیار آسان است و آن را به یک محصول ایده‌آل برای مبتدیان بدل کرده است.

مزایا

معایب:

جمع‌بندی

امروزه با ارایه کیف پول‌های مختلف، از جمله کاغذی که کلیدهای عمومی و خصوصی شما روی آن چاپ شده، هنگام انتخاب بهترین کیف‌پول بیت‌کوین، با گزینه های زیادی مواجه می‌شوید. نیاز شما چیست؟ آیا یک کیف پول آنلاین با رابط کاربری آسان میخواهید یا یک کیف پول سخت‌افزاری فوق امن که یک گزینه خوب برای ذخیره‌سازی رمزارزهای شماست؟ راستی، اگر هنوز برای خرید ارز دیجیتال اقدامی نکردید و نمی دونید که از کجا می تونین رمزارز خریداری کنین، حتما به وب سایت اوکی اکسچنج سر بزنید.

خروج از نسخه موبایل