ساخت ربات با کاغذ برنج؛ فناوری امیدبخش در کشاورزی و احیای جنگل

ساخت ربات با کاغذ برنج؛ فناوری امیدبخش در کشاورزی و احیای جنگل
کاغذ برنج همچنین این مزیت افزوده را دارد که زیستتخریبپذیر، غیرسمی و حتی خوراکی است.
کریستین براگانزا، از دانشکده علوم و مهندسی دانشگاه بریستول، گفت: «پژوهش ما این امکان را برای همه فراهم میکند که در زمینه رباتیک نرم، بتواند بهصورت پایدار و حتی در خانه خود، آزمایش، ابداع و نوآوری کنند.»
«این پژوهش همچنین رویکردی تازه برای طراحی پیشنمونه در اختیار پژوهشگران قرار میدهد و برای کاربردهایی در کشاورزی و احیای جنگلها مانند بذرپاشی در مناطقی که دسترسی به آنها دشوار است، یک فناوری امیدبخش است.»
از دیگر کاربردهای اولیهای که این تیم به آن اشاره کرد، استفادههای آشپزی است و اکنون این تیم امیدوار است بتواند رباتی از این ماده بسازد که بتواند خودبهخود حرکت کند.
حوزه نوظهور رباتیک نرم در ماههای اخیر چند پیشرفت مهم را شاهد بوده است، از جمله ساخت ماشینی چهارپا که بلافاصله پس از چاپ سهبعدی، قادر به راه رفتن بود.
پژوهشگرانی که متولی این پیشرفت [معرفیشده] در ماه گذشته بودند و در دانشگاه ادینبرو مستقرند، گفتند این طراحی بر محدودیتهای تولید در مقیاس وسیع غلبه کرده است؛ محدودیتهایی که مانع از گسترش استفاده از رباتیک نرم شده بودند.
فناوریهای رباتیک نرم ظرفیت دگرگون کردن حوزههای مختلفی را دارند، از جمله زیستپزشکی، برچیدن نیروگاههای هستهای و اکتشافهای فضایی.
مواد بهکاررفته در ساخت این رباتها آنها را برای تطبیق با محیطهای گوناگون سازگارتر میکند و در برخی موارد، حتی قابلیت ترمیم خودبهخودی نیز دارند.
جدیدترین رباتهای ساختهشده از کاغذ برنجی در مقالهای با عنوان «ساخت پایدار محرکهای نرم رباتیک زیستتخریبپذیر» که در مجموعه مقالات هفتمین کنفرانس بینالمللی «آیئیئیئی» (IEEE) در زمینه رباتیک نرم در سال ۲۰۲۴ منتشر شد، شرح داده شدهاند.
مجله خبری mydtc