سرور مجازی
اینترنت

زارع‌پور: رشد ۶۰ درصدی شبکه ملی اطلاعات در دولت سیزدهم/ تعداد کاربران پیام‌رسان‌های داخلی از زبان وزیر ارتباطات

زارع‌پور: رشد ۶۰ درصدی شبکه ملی اطلاعات در دولت سیزدهم/ تعداد کاربران پیام‌رسان‌های داخلی از زبان وزیر ارتباطات

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره ترافیک اینترنت داخلی و خارجی، رشد پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی داخلی و شبکه ملی اطلاعات در سه سال گذشته به خبرنگاران گزارش داد و گفت: «ترافیک روزانه داخلی و خارجی در سه سال گذشته دوبرابر شده است.»

عیسی زارع‌پور امروز در حاشیه جلسه هیات دولت گفت: «مجموع حداکثر ترافیک مصرفی مردم در روز -چه داخلی و چه خارجی- در ابتدای دولت نزدیک ۵.۵ تا ۶ ترابیت بر ثانیه بود و الان به ۱۲ ترابیت بر ثانیه رسیده است. یعنی دوبرابر شده است. در واقع ترافیک بین‌المللی ما تقریبا ۵۰ درصد افزایش یافته است. ترافیک داخلی نیز از ۱.۸ ترابیت بر ثانیه در ابتدای دولت ۳ تا ۴ برابر شده است و به بیش از ۵.۶ ترابیت بر ثانیه و حتی در بعضی روزها تا ۶ ترابیت بر ثانیه رسیده است.»

او با اشاره به اینکه در کنار افزایش ترافیک بین‌الملل سهم سکوهای داخلی و ترافیک داخلی هم افزایش چشم‌گیری داشته است، اضافه کرد: « تعداد کاربر فعال ماهانه سروش پلاس به بیش از ۱۰ میلیون رسیده است و پیک ترافیک روزانه پیام‌رسان ایتا ۱۴ برابر شده است، یعنی از ۱۹ گیگابیت بر ثانیه در ابتدای دولت دیروز به نزدیک ۲۸۰ گیگابیت بر ثانیه رسیده است.»

گزارش تعداد کاربران فعال و غیرفعال پیام‌رسان‌های داخلی

زارع‌پور سپس گزارشی درباره پیام‌رسان‌های و شبکه‌های اجتماعی بومی داد و گفت که «افتخار ما این است که تلاش کردیم نیاز کشور را با استفاده از سکوهای بومی تأمین کنیم و از پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی که توسط متخصصین و دانشمندان و نخبگان جوان کشور توسعه پیدا کرده بود، تمام‌قد حمایت کردیم.»

این آمارهایی است که وزیر ارتباطات به‌صورت جزئی از رشد کاربران سکوهای بومی اعلام کرد:

  • روزانه قریب به ۲۴ میلیون کاربر یکتا در حال استفاده از شبکه‌های اجتماعی داخلی و پیام‌رسان‌ها هستند. این رقم در ماه به بیش از ۴۰ میلیون کاربر فعال می‌رسد.
  • پیام‌رسان و شبکه اجتماعی روبیکا در ابتدای دولت روزانه حدود ۵ میلیون کاربر فعال داشت که الان به بیش از ۲۲ نفر افزایش پیدا کرده است و کاربر فعال ماهانه آن از ۱۳ میلیون به بیش از ۴۳ میلیون رسیده است.
  • پیام‌رسان ایتا هم از یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در روز، به ۱۸ و نیم میلیون نفر رسیده است و روزانه بیش از ۱۸ میلیون نفر از ایتا استفاده می‌کنند. کاربر فعال ماهانه ایتا به ۳۰ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر آمار دیروز است.
  • پیام‌رسان بله از ۷۵۰ هزار نفر در روز به بیش از ۵ میلیون نفر در روز رسیده و شمار کاربران فعال روزانه‌اش ۷ برابر شده است. کاربر فعال ماهانه بله هم از ۲.۵ میلیون به بیش از ۱۲ میلیون رسیده است.
  • تعداد کاربران سروش‌پلاس از ۷۰۰ هزار نفر به ۵ و نیم میلیون نفر در روز رسیده است.

به گفته او این آمارها مربوط به داشبوردهای گوگل یا خود پیام‌رسان‌هاست و «متخصصان می‌دانند که دقیق است».

رشد ۶۰ درصدی شبکه ملی اطلاعات در دولت سیزدهم

وزیر ارتباطات در بخش دیگری از گفته‌های خود با استناد به سند ارزیابی شبکه ملی اطلاعات گفت: «میزان پیشرفت شبکه ملی اطلاعات از ۲۰ درصد در ابتدای دولت سیزدهم به ۶۰ درصد رسیده است. امیدوارم شبکه ملی اطلاعات با شتابی که در دولت سیزدهم دنبال شد، در دولت چهاردهم هم دنبال شود. در قانون برنامه هفتم توسعه دولت مکلف شده است که تا پایان برنامه پیشرفت شبکه ملی اطلاعات را به ۱۰۰ درصد برساند.»

۲۲۷۲۲۷

مجله خبری mydtc

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا