سرور مجازی
zoomit

آموزش با طعم جایزه در مسابقه سالانه هوش مصنوعی ایران (iAAA)

تاریخ بشر همواره تکنولوژی‌های جدیدی را تجربه کرده است که آن را به قبل و بعد از خود تقسیم کرده‌اند. تعدادی از این ابداعات و تکنولوژی‌ها جزء جدایی‌ناپذیری از زندگی روزمره ما هستند؛ ‌طوری‌که تصور زندگی بدون آن‌ها، تقریباً غیرممکن است. تکنولوژی‌هایی مانند ماشین بخار، الکتریسیته، ربات‌های صنعتی، فناوری نیمه‌هادی، اینترنت، نقشه‌های مسیریاب ماهواره‌ای و شبکه‌های اجتماعی همگی در زمان خود انقلابی شگرف محسوب می‌شدند و توانستند تأثیر معناداری بر بهبود کیفیت زندگی انسان داشته باشند.

هوش مصنوعی نیز یکی از این فناوری‌ها و شاید پادشاه تکنولوژی‌های عصر ما باشد. این پدیده به ‌وسیله تأثیر انکارناپذیری که بر بخش‌های متنوعی از زندگی انسان از جمله؛ سلامت، اقتصاد، مدیریت شهری، صنایع سنگین، نفت و پتروشیمی می‌گذارد، نویدبخش آغاز دورانی جدید است. به‌زودی روزگاری فرا می‌رسد که هوش مصنوعی در تمام بخش‌های زندگی ما رسوخ کرده و زندگی بدون آن غیرممکن خواهد بود.

جایزه سالانه هوش مصنوعی ایران (iAAA) یک مسابقه مسئله‌محور در قالب طرح شهید بابایی بنیاد ملی نخبگان است که با همکاری جمعی از شرکت‌های دانش‌بنیان و 25 نهاد برگزارکننده و حامی در حال اجرا است. این مسابقه که از امسال به‌طور سالانه در کشور برگزار خواهد شد، رقابتی نفس‌گیر و هیجان‌انگیز به منظور آشنایی افراد علاقه‌مند به هوش مصنوعی با ابزارها و کاربردهای متنوع آن است.

در این رویداد، ابتدا دانش و مهارت لازم برای کاربرد هوش مصنوعی در حوزه‌ی مورد نظر به شرکت‌کنندگان ارائه شده و سپس مسئله‌ی مطرح شده در قالب یک مسابقه تیمی/فردی به رقابت گذاشته می‌شود تا علاوه بر ارزیابی و استعدادسنجی افراد شرکت‌کننده، آنان کاربرد‌های به‌روز حوزه هوش مصنوعی را تجربه کنند.

هوش مصنوعی

تمرکز امسال این مسابقه بر حوزه پزشکی است. دلایل بسیاری برای انتخاب این حوزه وجود دارد که یکی از مهم‌ترین آن‌ها، همه‌گیری کرونا در دو سال اخیر و یادآوری اهمیت سلامت بر موضوعات دیگر بوده است. بنابراین، باتوجه به اینکه این رویداد سعی دارد تا میان حوزه سلامت، مهندسی و هوش مصنوعی پل ارتباطی بسازد؛ امسال، مسئله مطرح شده در یکی از زمینه‏های آنالیز تصویربرداری پزشکی خواهد بود و تیم‌های برتری که قادر به حل این مسئله شوند، برنده جایزه 450 میلیون‌ تومانی مسابقه می‌شوند.

علاوه بر جایزه نقدی، بنیاد ملی نخبگان کشور با همکاری پژوهشگاه ارتباطات و اطلاعات به افرادی که در دوره آموزشی این رویداد بزرگ رقابت-محور شرکت می‌کنند، گواهینامه معتبری اعطا می‌کنند و همچنین به افراد یا تیم‏هایی که موفق به کسب رتبه اول تا سوم مسابقه سالانه هوش مصنوعی شوند، به ترتیب 30، 20 و 10 امتیاز فعالیت نخبگانی در قالب طرح شهید بابایی تعلق خواهد گرفت.

دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته‌های پزشکی و مهندسی، برنامه‌نویسان و تمامی افراد علاقه‌مند می‌توانند فارغ از دانش تخصصی و تجربه قبلی در این رویداد به‌صورت فردی یا گروهی ثبت‌نام کرده و علاوه بر بهره‌مندی از آموزش، جوایز نقدی، امتیازات ویژه نخبگی بنیاد ملی نخبگان، فرصت کارآفرینی، گسترش شبکه حرفه‏ای و جذب در شرکت‌های دانش‌بنیان نیز بهره‌مند شوند.

به‌علاوه، مسابقات کوچک متعددی نیز برای دوره‌ی آموزشی تدارک دیده شده است تا شرکت‌کنندگان در طول دوره آموزش نیز از جوایز متعددی برخوردار گردند. بنابراین، شما می‌توانید در عین حال که مهارت خود را در حوزه علم داده و یادگیری ماشین توسعه می‌دهید و ساخت ابزارهای کاربردی هوش مصنوعی در صنعت سلامت را تجربه می‌کنید، از جوایز ارزشمندی نیز بهره‌مند شوید. ضمنا در طول مسابقه وبینارهای جذابی نیز تدارک دیده شده است که متعاقبا اعلام می‌شود.

از جمله اهداف برگزارکنندگان این مسابقه می‌توان به حمایت از دستاوردهای شرکت‌کنندگان تا دستیابی به محصول، حمایت از تشکیل و گسترش هسته‌های نوآور در حوزه هوش مصنوعی، هدایت و آموزش تیم‌های شرکت‌کننده به‌منظور رفع مسائل تجاری، آموزش و توانمندسازی نیروهای مستعد برتر، توسعه توانمندی‌های افراد برای ورود مستقیم به بازار کار، ایجاد تیم‌های چند دانشی و افزایش روحیه کارآفرینی اشاره کرد.

محتوای دوره آموزشی شامل 90 ساعت آموزش تئوری هوش مصنوعی با رویکرد کاربرد در پردازش تصاویر پزشکی، آموزش زبان برنامه‌نویسی پایتون، آموزش ابزارهای برنامه‌نویسی، آموزش مهارت‌های مدیریت پروژه و محصول و کسب‌وکار، شرکت در وبینارها و سمینارهای متنوع با محوریت هوش مصنوعی، کلاس‌های رفع اشکال و ارائه مشاوره در صورت نیاز افراد خواهد بود.

ثبت‌نام این مسابقه از 19 شهریور ماه امسال آغاز شده است و آخرین‌ مهلت ثبت‌نام برای دوره آموزشی ۲۵ آذر ماه است. با شروع دوره‌ی آموزشی از 19 آذر ماه، مسابقه رسما شروع به کار می‌کند. ۱۸ بهمن ‌ماه آغاز مسابقه‌ی نهایی خواهد بود و آخرین ‌مهلت ارسال نتایج، 9 اردیبهشت‌ ماه 1402 خواهد بود. البته تا آخرین روز سال ۱۴۰۱ می‌توانید وارد این کارزار شوید.

نتایج ارسال شده توسط تیم‌ها، ابتدا به صورت ماشینی توسط سنجه‌های استاندارد ارزیابی شده و تیم‌های برتر رده‌بندی انتخاب می‌شوند تا برای داوری حضوری در رویداد نهایی حاضر شوند و دربرابر متخصصان حوزه هوش مصنوعی ابتکارات خود را ارائه دهند. مجموع امتیاز تصحیح ماشینی و داوری حضوری با وزن‌های مشخص، برندگان نهایی را تعیین خواهد کرد. روز اختتامیه این مسابقه‌ی بزرگ، 13 اردیبهشت‌ ماه خواهد بود. روزی که در آن تیم برتر هوش مصنوعی کشور جایزه‌ی ویژه‌ی خود را دریافت خواهد کرد.

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به سایت مسابقه (https://iaaa.ai) مراجعه کرده یا با دبیرخانه iAAA به شماره02191065160 تماس حاصل کنید.

مجله خبری mydtc

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا