سرور مجازی
zoomit

ایلان ماسک بار دیگر تغییر موضع داد: توییتر را با مبلغ اولیه تصاحب می‌کنم

بلومبرگ در گزارشی می‌نویسد پس از کش و قوس فراوان سرانجام ایلان ماسک از تصمیم خود برگشته و پیشنهاد داده است که توییتر را با مبلغ اولیه (۵۴٫۲۰ دلار به ازای هر سهم) تصاحب کند. منابعی آگاه که نخواسته‌اند نام‌شان فاش شود، به بلومبرگ گفته‌اند که ایلان ماسک در قالب نامه‌ای به توییتر چنین پیشنهادی مطرح کرده است. ماسک نخستین بار اردیبهشت امسال پیشنهاد خرید توییتر را با پرداخت ۵۴٫۲۰ به ازای هر سهم مطرح کرده بود.

ایلان ماسک ماه‌ها است که توییتر را درگیر حواشی شدید کرده. مدیرعامل ثروتمند تسلا و اسپیس ایکس در ابتدا بخش قابل توجهی از سهام توییتر را تصاحب کرد و قرار بود که به تیم هیئت‌مدیره‌ی این شبکه‌ی اجتماعی ملحق شود، اما در نهایت از این کار منصرف شد و گفت که قصد دارد توییتر را به‌طور کامل تصاحب و به شرکتی خصوصی تبدیل کند.

ایلان ماسک پس از مذاکره‌ی اولیه با مدیران توییتر پیشنهاد کرد که این شبکه‌ی اجتماعی را با پرداخت ۵۴٫۲۰ دلار به ازای هر سهم (مجموعا ۴۴ میلیارد دلار) به تصاحب خود دربیاورد. دو طرف بر سر این مبلغ به توافق رسیدند و ماسک قرارداد را امضاء کرد. بااین‌حال زمان زیادی نگذشته بود که مدیرعامل تسلا موضعش را تغییر داد.

درحالی‌که توییتر می‌گوید پنج درصد از کل کاربران فعال ماهانه‌اش را حساب‌های بات و اسپم تشکیل می‌دهند، ایلان ماسک اعتقاد دارد که تعداد این حساب‌ها بسیار بیشتر است. در همین حین توییتر ادعا می‌کند که حتی کارشناسان مورد تأیید ایلان ماسک نیز ادعاهای او درباره‌ی تعداد بات‌ها را قبول ندارند.

ایلان ماسک از ماه‌ها پیش، توییتر را درگیر حواشی شدیدی کرده است

ایلان ماسک در نهایت با ارسال نامه‌ای به توییتر گفت که از تصاحب این شرکت منصرف شده و مدیران توییتر در پاسخ گفتند که کار را به دادگاه می‌کشانند. تاکنون چند جلسه‌ی نسبتاً کوتاه با محوریت این پرونده برگزار شده، اما جلسه‌ی اصلی که پنج روز به طول می‌انجامد برای اواخر مهر برنامه‌ریزی شده است.

ایلان ماسک به دفعات ادعا کرده که توییتر به او و مقامات رسمی آمریکا دروغ گفته است. حتی مدیر سابق تیم امنیت توییتر نیز این ادعا را تأیید می‌کند. وکلای ایلان ماسک نیز در جلسات دادگاه بارها انگشت انتقاد را سمت توییتر گرفته‌اند.

اکثر کارشناسان اعتقاد دارند که توییتر از شانس بیشتری برای پیروزی در دادگاه برخوردار است. حتی ایلان ماسک نیز تا حدی این موضوع را می‌داند و برای محکم‌کاری میلیاردها دلار از سهام خود در تسلا را به فروش رسانده است تا در صورت شکست در پرونده منابع مالی کافی دراختیار داشته باشد.

در روزهای اخیر افشای پیام‌های ردوبدل‌شده در بین ایلان ماسک و جک دورسی و چند نفر دیگر در پرونده‌های دادگاه، خبرساز شده است. نکته‌ی قابل‌توجه این است که در پیام‌های یادشده هیچ نگرانی خاصی درباره‌ی تعداد بات‌های توییتر مطرح نشده بود. پیام‌ها نشان می‌دادند ایلان ماسک پس از مناقشه‌ای شخصی با پاراگ آگراوال، مدیرعامل توییتر، به‌یک‌باره نظرش را عوض کرده است. آگراوال از ماسک درخواست کرده بود که توییت‌نوشتن را متوقف کند. 

آخرین جلسه‌ی برگزارشده در دادگاه ایالت دلاور با باختی نسبی برای ایلان ماسک همراه بود. مدیرعامل تسلا با دو شرکت وارد همکاری شد و از آن‌ها درخواست کرد تعداد بات‌های توییتر را تخمین بزنند. یکی از این‌ شرکت‌ها عدد اعلام‌شده توسط توییتر (پنج درصد از کل کاربران فعال ماهانه) را تأیید کرد و دیگری گفت تعداد بات‌ها ۱۱ درصد است. 

مقاله‌های مرتبط:

  • ماجرای ایلان ماسک و توییتر؛ آیا ماسک آمده تا توییتر را نجات دهد؟
  • وکلای توییتر: دلیل ایلان ماسک برای خروج از معامله خرید این پلتفرم، جنگ جهانی سوم است

در جلسه‌ی اخیر دادگاه، وضعیت برای ماسک پیچیده‌تر شد. او مدت‌ها است به‌عنوان یکی از طرفداران پیام‌رسان سیگنال شناخته می‌شود (سیگنال به‌خاطر امنیتش در بین کاربران شهره است). اسکرین‌شات مکالمات ایلان ماسک در سیگنال به دست قاضی دادگاه رسید. گفته می‌شود آن پیام‌ها مدتی پس از ارسال،‌ به‌صورت خودکار حذف شده بودند.

نامه‌ی جدید ایلان ماسک در حالی به دست مدیران توییتر می‌رسد که جلسه‌ی استماع دادگاه قرار است روز ۱۷ اکتبر (۲۵ مهر) آغاز شود. تا لحظه‌ی نگارش این مقاله،‌ جزئیاتی درباره‌ی برگزاری جلسه‌ی دادگاه اعلام نشده است. ظاهراً توییتر فعلاً به پیشنهاد ماسک جواب نداده است.

در پی انتشار این خبر، معامله‌ی سهام توییتر برای مدت‌زمانی کوتاه متوقف شد، اما بعدا ارزش سهام ۱۸ درصد رشد کرد.

مجله خبری mydtc

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا