هرآنچه باید درباره رابط کاربری جدید تلویزیونهای هوشمند اسنوا بدانید
استارتاپ ایرانی هوما (Huma) ماجراجویی خود را با طراحی و تولید اندرویدباکس آغاز کرد؛ اما درادامه تمرکز خود را روی توسعهی پلتفرمی یکپارچه برای تلویزیونهای هوشمند قرار داد که با همین نام و برپایهی اندروید تیوی سفارشیسازی شده است. پلتفرم یکپارچهی هوما از حدود ۲۳ سرویس و میکروسرویس تشکیل میشود و در این ویدئو دیتاسنتر من، قصد داریم نگاهی به قابلیتها و امکانات آن بیندازیم.
درحالحاضر، سرویس هوما روی تلویزیونهای هوشمند اسنوا دردسترس خریداران قرار میگیرد و ما نیز برای بررسی قابلیتهای آن، از تلویزیون ۵۵ اینچی اسنوا با پنل IPS LCD و وضوح 4K استفاده کردیم. سرویس اصلی یا هستهی هوما لانچر یا رابط کاربری کاملاً محتوامحور آن است. اطلاعات در لانچر هوما بهصورت کاملاً بصری به مخاطب ارائه میشود تا کار با پلتفرم را حتی برای کاربران غیرحرفهای و ناآشنا به دنیای رابط کاربریهای هوشمند آسانتر کرده باشد.
در دل لانچر هوما، سرویسهای کاربردی و جذاب دیگری همچون Voice Assistant یا دستیار صوتی دراختیار کاربران قرار میگیرد که میتواند صدای فارسی را به دستور تبدیل و اجرا کند و درحالحاضر سه اسکیل یا مهارت را دربر میگیرد. کاربران میتوانند برای جستوجوی فیلم یا سریال مدنظرشان در سرویسهایی همچون نماوا و دیدن اوقات شرعی شهرهای مختلف ایران و وضعیت آبوهوا از دستیار صوتی استفاده کنند. احراز هویت یکپارچه یا SSO، هومااستور، هوماپلی و کیفپول هوما نیز جذابیت و قدرت بیشتری به پلتفرم یکپارچهی هوما میبخشند.
در ویدئو نگاه نزدیک دیتاسنتر من به پلتفرم یکپارچهی هوما، دربارهی سرویسها و قابلیتهای آن بیشتر توضیح خواهیم داد. از شما نیز دعوت میکنیم با این ویدئو همراه دیتاسنتر من باشید.