مشکلات پیکسل 6 شاید باعث شود کاربران به شرکتهای دیگری روی بیاورند
گوگل پیکسل ۶ و پیکسل ۶ پرو را با طراحی جدید و تراشه Tensor اختصاصی ارائه کرد. با اینکه این اقدام کمک کرد تا گوشیهای یادشده به یکی از بهترین گوشیهای اندرویدی تبدیل شوند، بهعنوان یکی از گوشیهای مشکلدار در دنیا شهرت پیدا کردهاند.
براساس گزارشی جدید، محبوبیت دستگاههای پیکسل گوگل بهشدت کاهش پیدا کرده است و حدود ۳۶ درصد از مالکان به فکر کنارگذاشتن آن و رویآوردن به برند دیگری هستند. پیکسل ۶ پیکسل ۶ پرو از زمان عرضه در اکتبر، هدف بسیاری از باگها قرار گرفتند که به مشکلاتی در صفحهنمایش و حسگر اثر انگشت و اتصال منجر شد.
با اینکه بسیاری از این مشکلات حل شدهاند، برخی از آنها همچنان کاربران را ناراضی نگه داشتهاند؛ بهویژه آنهایی که از اجزای سختافزاری ناشی میشوند. برای مثال، اگرچه گوگل بهروزرسانیهایی را برای حل مشکل اسکنر اثرانگشت کُند ارائه کرده است، هنوز با سرعت سایر گوشیهای اندرویدی فاصله دارد و ظاهراً دلیل آن استفاده از حسگر اثرانگشت نوری بهجای انواع سریعتر حسگر اولتراسونیک است.
افزونبراین، پیکسل ۶ درمقایسهبا گوشیهای رقیب کُندتر شارژ میشود. این موضوع بهخودیخود بهاندازهی کافی ناامیدکننده است؛ اما این تصور کمکی نمیکند که گوگل از حداکثر سرعت شارژ ۳۰ وات پشتیبانی میکند؛ درحالیکه در واقعیت از سرعت شارژ ۲۲ وات فراتر نمیرود.
مشکلاتی در بخش نرمافزار نیز وجود دارد که هنوز برطرف نشدهاند؛ مثلاً گوشی بهطورخودکار تماسهای مخاطبان را رد میکند. با این تفاسیر، تمام این مشکلات همهی کاربران را تحتتأثیر قرار نمیدهد و درحقیقت، برای برخی شاید جزئی باشد. گوگل در ماه فوریه اعلام کرد که پیکسل ۶ به شکستن رکورد فروش سهماهه در سهماههی چهارم ۲۰۲۱ کمک کرد. اخیراً در ماه می نیز این شرکت گفته است که فروش بهتری درمقایسهبا پیکسل ۵ و پیکسل ۴ تجربه کرده است.
- دوربین سلفی سری پیکسل 7 گوگل احتمالاً از فیلمبرداری 4K پشتیبانی خواهد کرد
گوشیهای پیکسل هنوز در بحث فروش از گوشیهای گلکسی سامسونگ و آیفون اپل عقباند؛ اما در حال رشد هستند. درنهایت، گوگل باید کنترل کیفیت را افزایش دهد و رویکردی جدی برای رفع اشکالات اتخاذ کند تا مطمئن شود که سهم خود را از بازار دست نمیدهد.