سرور مجازی
تکنولوژی

مدیر مرکز کارآفرینی شریف:در VC CUP به دنبال ارتباط بین فارغ التحصیلان و بازار کار هستیم

کنفرانس خبری هاب سرمایه گذاری شریف (VC Cup) در ۱۲ تیر ماه با محوریت معرفی و بررسی اصلاحات صورت گرفته دوره های قبلی و عقد قرارداد همکاری بین مدیر مرکز کارآفرینی دانشگاه صنعتی شریف و مدیرعامل شرکت آواپرداز، در محل دانشگاه صنعتی شریف برگزار گردید. در این مراسم تاکید شد که دانشگاه شریف با تغییر برخی سیاست‌های خود به دنبال حمایت حداکثری از تیم‌های استارتاپی و اتصال دانشجویان به بازار کار این شرکت‌ها است.

«آزاده کبریایی»؛ مدیر مرکز کارآفرینی شریف در این نشست گفت: «مرکز کارآفرینی شریف سال ۷۹ به همت آقای فیض بخش تاسیس شد و هدفش هم آشنایی با فضای کسب و کار بود. شاید سال ۷۹ به منظور آشنایی دانشجو‌ها کارش را آغاز کرد و به نظر من وجود مرکز کارآفرینی در دانشگاه‌ها یک ضرورت است. زیرا رسالت دانشگاه تربیت نیروی کاری است که می‌تواند مفید باشند.»

به گفته کبریایی در حال حاضر سیاست مرکز کارآفرینی شریف تغییر کرده است: «ما می‌خواهیم تسهیل کننده و کمک کننده به استارتاپ‌ها باشیم.» او معتقد است دانشگاه باید ساز و کاری ایجاد کند که بین دانشجو و سرمایه‌گذاران ارتباط خوبی صورت بگیرد و ارتباط بین فارغ التحصیلان و بازار کار بیشتر از پیش شکل بگیرد.

در ادامه این مراسم «رسول جلیلی» که ریاست دانشگاه شریف را برعهده دارد به معضلاتی که در پی شیوع ویروس کرونا، در سیستم آموزشی دانشگاه بوجود آمده پرداخت و مزایا و معایب آن را بررسی کرد: « در دو سال اخیر بر خلاف سال های گذشته که دانشجویان در کنار تحصیل مشغول به کار بودند، اکثر دانشجویان در کنار اشتغال به کار، سعی بر ادامه تحصیل دارند.»

نوشته های مشابه

جلیلی در ادامه صحبت‌های خود از بابت این توجه بیش از حد به اشتغال دانشجویان گلایه کرد و نکات منفی آن را نیز برشمرد: «همه افرادی که به عنوان کارشناسی وارد دانشگاه می‌شوند به دنبال کار هستند، نکته منفی این ماجرا این است که یک المپیادی که ممکن است در آینده کارآفرین شود، آنقدر درگیر کار با ساعتی ۸۰ هزار تومان می‌شود که ممکن است درس دانشگاه را از دست بدهد.»

جلیلی رویداد هاب سرمایه گذاری شریف را به عنوان رویدادی موثر بر اوضاع موجود دانسته و تاکید بر رشد و توسعه فرهنگ کارآفرینی در کشور و به ویژه اکوسیستم استارتاپی داشت.

«حسن حداد پور»؛ معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی شریف نیز رسالت دانشگاه شریف را بر این دانست که دانشجویان آن به راحتی وارد بازار بشوند: «رسالت ما در دانشگاه شریف این است تا فارغ التحصیلی که تربیت می‌کنیم، به بازار کار بروند تا نیاز صنعت با حوزه دانش بنیان رفع شود. می‌خواهیم در دانشگاه با آموزش‌های مناسب، این افراد را به سوی بازار کار ببریم. بحث ایجاد استارتاپ ها، نیاز به آموزش‌هایی دارد.»

در ادامه این مراسم «امید خلج»، دبیر هاب سرمایه گذاری شریف، به توضیح فرآیند های رویداد هاب سرمایه گذاری شریف اشاره کرد و تفاوت اصلی که این رویداد با مراسم‌های سال گذشته دارد را در «خارج شدن از فرایند جایزه محور» بودن خلاصه کرد و گفت: «وی با بیان اینکه Vc cup از قالب جایزه محور بودن خارج می‌شود تصریح کرد: تصمیم گرفتیم تا برای دانشجو‌ها سرمایه گذار پیدا کنیم تا اینکه به آن‌ها جایزه اهدا کنیم. حدود ۱۰۲ شرکت بودند و از آن‌ها ۱۰ شرکت دولتی و خصولتی هستند که هدف داشتیم تا با آن‌ها ارتباط برقرار کنیم و با این شرکت‌ها توافق اولیه صورت گرفته و با سایر شرکت ها به توافق دوجانبه رسیده ایم.»

فراخوان ثبت نام در هاب سرمایه گذاری شریف از فردا ۱۳ تیر شروع و تا ۳۰ مرداد ماه ادامه خواهد داشت. برای ثبت نام می توانید به سایت هاب سرمایه گذاری شریف مراجعه نمایید.

مجله خبری mydtc

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا