سرور مجازی
تکنولوژی

اعضای رسمی کمیسیون رمزارز انجمن فین‌تک انتخاب شدند

انتخابات رسمی کمیسیون رمزارز انجمن فین‌تک ۱۸ خرداد ماه برگزار شد. در طی این انتخابات رئیس و نایب رئیس و دبیر کمیسیون رمزارز از سه صرافی نوبیتکس، بیت پین، بیت مکس انتخاب شدند.

در این انتخابات، «امیرحسین راد» مدیرعامل صرافی نوبیتکس به عنوان رئیس کمیسیون، «بنیامین عباسی» مدیرعامل بیت مکس به عنوان نایب رئیس و «امیرحسین مردانی» مدیرعامل بیت‌پین به عنوان دبیر کمیسیون رمزارز به مدت یکسال انتخاب شدند.

دیجیاتو پیش‌تر گفتگویی تفصیلی با امیرحسین راد داشته که مشروح آن را می‌توانید در این لینک بخوانید. او در این مصاحبه اعلام کرده بود در بسیاری از زمینه‌ها با انجمن فین تک هم‌عقیده است و به عنوان مثال در مورد مبحث اجباری کردن ای‌نماد، آن را تصمیم نادرستی خوانده بود که جلوی نوآوری را گرفته و در مقابل هرگز به هدفش نخواهد رسید. راد همچنین در بخشی از صحبت‌های خود حضور در انجمن‌های صنفی مربوط به این صنعت را برای تمامی صرافی‌های آنلاین موضوعی حیاتی خوانده بود که می‌تواند زمینه اعتماد کاربران به این سایت‌های فعال را جلب کند.

راد خدمت‌دهی به صورت بین‌المللی و فعالیت در بازار منطقه را یکی از برنامه‌های آن‌ها تا سال 1401 دانست و گفت:

نوشته های مشابه

«بازار منطقه برای ما در دسترس است. به خصوص کشورهایی که در حوزه رمزارزها کمتر توسعه یافته‌اند. البته مسیر راحتی را در پیش نداریم بالاخص اینکه تجربه بین‌المللی شرکت‌های ایرانی کم است. اما سعی داریم تا 1401 به این بازار وارد شویم و معتقدیم اگر این زمان را از دست دهیم دیگر امکان ورود به بازار منطقه را نخواهیم داشت.»

امیر حسین مردانی نیز چندی پیش در پنلی تخصصی پیرامون رگولاتوری رمز ارزها به موضوع گره خوردن حوزه مالی با حوزه بلاکچین اشاره کرده بود و تاکید کرده بود که حاکمیت نسبت به این مساله بسیار حساس شده است: ««حوزه بلاکچین به حوزه مالی گره خورده است که حساسیت بسیاری درباره آن وجود دارد. بیشتر پروژه‌های بلاکچینی نیز به تولید یک ارزش دیجیتالی منتج شده که با پول‌های کشورهای مختلف رقابت می‌کند و جایگزین آن‌ها می‌شود. از همین رو حاکمیت که حتی در زمینه پرداخت با ارزهای دیجیتال حساسیت نشان می‌دهد، مانعی برای ورود به سایر بخش‌های بلاکچین خواهد بود. از همین رو پروژه‌های حوزه دیفای، NTF و متاورسی در ایران قفل بوده و امکان استفاده از سیستم خلق ارزش آن‌ها وجود ندارد.»

بنیامین عباسی نیز در مصاحبه‌های رسانه‌ای خود تاکید داشته که چالش‌های ایران در زمینه رمزارزها با بقیه کشورها تقریبا چالش‌هایی مشترک است چرا که این صنعت در ایران تقریبا همگام با دنیا پیش می‌رود: « اصل موضوع این است که ما بتوانیم یک تصویر بزرگ از واقعیتی که با رمزارزها در حال رخ دادن است، به همه افراد نشان بدهیم تا افراد متوجه آن بشوند و این سوال را از خود بپرسند که اکنون ما با این صنعت و در این حوزه چه کاری می‌توانیم انجام بدهیم و در کدام قسمت آن نقش خودمان را بازی کنیم.»

این سه نفر در حال حاضر ریاست کمیسیون رمز ارز انجمن فین تک را بر عهده دارند و باید دید با دیدگاه‌هایشان چه نقشی در توسعه این صنعت طی روزهای آینده خواهند داشت.

بر اساس شنیده‌ها، دوره فعالیت هر کمیسیون یکساله است و مجمع انجمن فین‌تک اواخر تابستان برگزار می‌شود.

مجله خبری mydtc

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا