به گزارش دیتاسنتر من، در اردیبهشت ماه ١۴٠١ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:
نان و غلات:
به نقل از مرکزآمار، در این گروه، اقلام «ماکارونی» با ۴٩,٠ درصد ،« رشته آش » با ١۵.٨ درصد و « برنج ایرانی درجه یک » با ٧.۶ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها:
در این گروه، اقلام «مرغ ماشینی» با ٧,۴ درصد، «گوشت گاو یا گوساله» با ٢.٢ درصد و «کنسرو ماهی تن» و «گوشت گوسفند» با ١.٣ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «روغن مایع» با ٢٢,٣ درصد و «روغن نباتی جامد» با ١٩.٠ درصد بوده است.
میوه و خشکبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به « انار » با ۶٢,٩ درصد،« لیموترش» با ١١.١ درصد میباشد. همچنین در این گروه بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به « هندوانه » با ١٢.٨- درصد میباشد.
سبزیجات و حبوبات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به « عدس » و « نخود » با ۵,۴ درصد، «کدوسبز» با ۴.۶ درصد و « لوبیا قرمز» با ٣.۵ درصد میباشد.
همچنین در این گروه « گوجه فرنگی » با ١۶.۶- درصد و «خیار» با ٩.٢- درصد و «هویج فرنگی» با ٢.۶- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «شکر» با ١٠,٣ درصد و «قند» با ٩.۴ درصد میباشد.
برای مشاهده اطلاعات تفصیلی به فایل پیوست مراجعه کنید.