سرور مجازی
اخبار آی تیفناوری

اولین صدور مجوز رسمی در آمریکا برای سیگار الکترونیکی

بنا بر اعلام سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA)، این آژانس برای نخستین بار مجوز فروش برای دسته کوچکی از محصولات سیگار الکترونیکی (ویپ) صادر کرد. این تاییدیه مشخصا نشانگر نیات این آژانس برای هدف قرار دادن سیگارهای الکترونیکی، با وجود افزایش انتقادات عمومی درباره طعمهای غیرتنباکویی و روند رو آوردن جوانان به این محصولات، است.
 
به گزارش mydtc و به نقل از اسلش‌گیر، با این اعلامیه جمعا سه محصول سیگار الکترونیکی توانسته‌اند تحت «درخواست محصول تنباکویی پیش‌از بازار» این آژانس مجوز بازاریابی را کسب کنند. این مجوز برای ویپ Vuse Solo، و همچنین کارتریجهای تعویض اصلی 4.8 درصدی G1 و G2 مربوطه آن که با طعم تنباکو تولید می‌شوند، اعطا شد.  
 
FDA می‌گوید که ان محصولات را، تا حدودی، بر مبنای مطالعه‌ای تایید کرده است که به این نتیجه رسیده بود که استفاده‌کنندگان این محصولات در معرض مواد آنچنان مضری در حد سیگارهای تنباکویی قرار ندارند. این آژانس می‌گوید که ملاحظات مربوط به جوانان نیز در تصمیمش در نظر گرفته شده است. نکته قابل توجه اینکه FDA درخواستهای همین شرکت برای 10 مایع طعمدار را رد کرده بود.
 

میچ زلر، مدیر مرکز FDA در امور محصولات تنباکویی، در بیانیه‌ای درباره این مجوز گفت:
مجوزهایی که در این روز صادر شدند گامی مهم به سمت اطمینان دادن در اینباره هستند که همه محصولات جدید تنباکویی مورد ارزیابی جدی و علمی FDA قرار می‌گیرند. اطلاعات ارائه شده از سوی این تولیدکننده نشان می‌دهد که محصولات آن که طعم تنباکو دارند می‌توانند، از طریق کاهش قرارگیری در معرض مواد شیمیایی مضر، به نفع بزرگسالان معتاد به سیگار که می‌خواهند به این محصولات رو بیاورند باشند یا به طور کامل و یا با کاهش قابل توجه مصرف سیگار.
 
اگرچه مطالعات بسیاری به این نتیجه رسیده‌اند که استفاده از راهکارهای مایع نیکوتین ضرر کمتری نسبت به کشیدن سیگار دارد، ولی مسئولان سلامت عمومی و منتقدان نگرانیهایی را درباره افزایش احتمال استقبال نوجوانان از کشیدن سیگارهای الکترونیکی که طعمهای غیرتنباکویی دارند، از جمله آبنبات و میوه، ابراز نموده‌اند، که به طور بالقوه ممکن است منجر به ممنوعیت این طعمها شود. هرچند که نتایج یک تحقیق که در سال 2018 در دانشگاه ییل انجام شد نشان می‌دهد ممنوعیت مایعات ویپ طعمدار باعث رو آوردن نوجوانان به سیگارهای اشتعالی معمول – و مضرتر – شود.
 
 

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا